Kapitel 56 - Mania

Previous: Vi måste åka om typ femtio minuter." sa Kenny när deras skrattsalvor lagt sig.
"Okej, jag är klar tills dess." sa jag, gick in genom dörren, smällde igen den och satte mig på huk på golvet. Vad hade jag gett mig in på?


Bild, bild, bild


”Joss, är du redo?” frågade Scooter när hela crewet samlats i Justins rum.
Inne i rummet befann sig förutom Scooter, Justin och jag även Kenny, Alfredo, Pattie, Carin, Allison, vakten från igår vid namn Bob och flera människor jag inte visste namnet på.
”Så, det är fullt med paparazzis och fans utanför. Jag och Allison har kommit fram till att det är smartast om Justin och Joselyn får några vakter var, och går skilda vägar. Det blir bäst så.” förklarade han alldagligt.
Än en gång irriterade det mig hur lättsamt de tog på detta. Själv hade jag behövt ta en lång varm dusch för att lugna mina nerver, men väl ute ur duschen var varenda muskel i min kropp lika spänd igen. Jag hade aldrig gillat uppmärksamhet, och att gå bland dessa människor som avskydde mig pågrund av mitt val av pojkvän var inget jag såg fram emot. Och att dela på oss? Jag svalde hårt.
Mitt ansikte måste ha yttrat orden jag inte ville säga högt, men som en röst i mitt huvud skrek, för Justin såg bekymrat på mig och invände sedan.
”Det är ingen bra idé.”
Scooter såg häpet på honom, jag antog att han inte var van vid att Justin sade emot honom angående sådana här saker.
”Vad menar du?”
Justin harklade sig, ”jag gillar inte att vi måste dela på oss.” han mötte min blick och såg in i mina ögon när han fortsatte, ”jag tror inte att det blir något problem om vi går tillsammans.”
Pattie lade sin hand på Justins axel, ”Justin. Scooter och Allison-”
Han avbröt henne, ”jag vet att de tror att det blir bäst. Men,” han tog ett steg fram och placerade handen på min kind, ”tänk på henne också.”
Scooter talade med irriterad röst, ”det är det vi gör, Justin. Och du behöver inte gilla det men-”
Justin skakade på huvudet, ”nej. Jag brukar alltid lyda er två när det gäller media och PR annars, men-”
Scooter såg besviket på Justin, ”så du väljer hellre att riskera något för att ni två ska gå tillsammans, istället för att ni delar på er och riskerna för att något ska hända minskar radikalt?”
Detta fick Justin ur balans, och vi alla såg det. Dock höll jag fortfarande med honom. Jag litade på alla i crewet, men att behöva möta sådana här saker utan Justin var hemskt.
Justin såg på mig, och jag förstod vad han gjorde. För honom spelade det ingen roll om vi delade på oss eller inte, såklart. Han var van vid det här. Han såg bara efter vad jag kände, för han visste att jag inte skulle invända själv.
Jag ville inte skapa problem, och även om det skrämde mig, hade Scooter rätt.
”Det är okej, Justin. Vi kan dela på oss.” sa jag och försökte mig på ett leende. Justin flinade, ”hur ofta måste jag berätta för dig att du är en usel lögnare?”

Väl nere i lobyn, som var fylld till bredden med vakter som såg till att inga utan rumsnyckel tog sig in på hotellet, tog två av dem hand om alla i crewets bagage, inklusive mitt och Justins. När de öppnade dörrarna hördes skrik, både polismäns, paparazzis’ och fans'.
”Polisen har lyckas spärra av en stor del så vi bör komma ut utan problem. Dock ser jag fortfarande att ni bör dela på er.”
Justin skakade på huvudet en sista gång, och Scooter suckade.
Sedan gick Pattie och Alfredo, Dan, Carin, Allison och några vakter ut. Skriken blev högre.
”Redo?” frågade Justin och fattade min hand. Ingen idé att ljuga om han ändå skulle syna mina lögner tänkte jag, ”nej. Men det kommer jag heller aldrig bli.”
Han kysste mig löst på läpparna och log, ”det går bra.”
Scooter, Kenny, Justin och jag gick tillsammans med dubbelt så många vakter som de innan ut genom de stora glasdörrarna.
Skriken var öronbedövande. Blixtarna var förblindande.

Poliserna hade bildat någon form av förkroppsligad kedja som såg till att fansen inte sprang mot oss. Ändå pressades vi från båda hållen då massorna tryckte kraftigare och kraftigare mot poliserna.
Bildörren var öppen och vi var bara några få meter ifrån den, när polisernas upprörda rop tilltog.
”Backa! Allihopa, backa genast!” skrek de med hårda röster. Sedan brast deras formation. Trycket mot oss blev kraftigare, trots att vår lilla grupp hade vakter på vardera sida om oss.
Först när de kom närmare oss hörde jag vad de sa,
”Håll dig borta från Justin, han tillhör inte dig!”
”Justin, jag har hört att hon är otrogen! Justin!”
”Kan jag få en autograf? Snälla!”
”Justin jag älskar dig!”
Justin log och highfivade med sin fria hand mot flera hans. Vakterna och Kenny puttade vant bort tjejer som mer eller mindre klättrade på dem för att komma närmare Justin.
”Lugna ner er allihopa! Såja, ta det lungt.” ropade Kenny. Det här var en vanlig dag på jobbet för honom.
”Hej guys.” sa Justin med ett leende till de som lyckats komma inom hörhåll.
Någon tog tag och drog mig i jackan, men en vakt agerade genast och fick bort det vilda fanet.
Justin släppte min hand och placerade den istället på min korsrygg, som för att stödja mig.
”Ni är jätte gulliga tillsammans!”
”Aaaaw.”
”Justin, hon är en falsk bitch! Ser du inte det?”

Jag såg hur flera, trots vakternas arbete, lyckades komma fram och snudda vid Justin och dra i hans kläder. Tacksamt såg jag på vakterna som omringade oss, tur att inget värre hade skett. Sedan blickade jag ned i marken igen. Det kändes säkrast att se ned på mina fötter och försöka att inte snubbla över någon annan, och dessutom var jag rädd för att möta fansens blickar.
Vi stod framme vid bildörren och kunde nu hoppa in, så vakterna skingrade sig en aning, på Justins begäran, för att låta några fans få chansen att komma lite längre fram. Det här hade inte alls varit så farligt som jag trott.
Men hur många gånger har man fått höra att man inte ska ta ut segern i förväg? Alldeles för många.
Ett fan höjde handen för att ge Justin en high five, samtidigt som massan bakifrån pressade alltmer.
Sedan gick allting otroligt snabbt. Tjejen, vars hand var någon decimeter från Justins, tappade balansen och greppade förtvivlat efter något att hålla fast vid.
Hennes långa naglar klöste mig smärtsamt i ansiktet. Jag ryggade bakåt och vakterna agerade direkt. De skrek åt mobben, samtidigt som de förde bort tjejen.
Jag lade handen för ansiktet för att dölja skadan och Kenny såg snabbt till att jag och Justin hoppade in i bilen. Det sved ordentligt på min högra kind.
Scooter satt redan inne i bilen mittemot oss.

När Kenny hoppat in och stängt dörren om oss började bilen direkt rulla, trots att det var fullt med människor runt. Justin och jag hade hoppat in i sådan hast att vi mer eller mindre satt i varandras knän. Min hand var fortfarande för ansiktet, och han tog försiktigt tag i min arm och drog ned den. Sedan flämtade han till.
Kenny såg på mig och grimaserade. Han räckte fram en näsduk som Justin försiktigt började badda mitt ansikte med.
”Aj” gnällde jag lågt. Han placerade sitt finger under min haka och förde mitt ansikte uppåt så jag mötte hans blick.
”Fan, förlåt.”
Jag tog näsduken ifrån honom och började badda själv, den var färgad med rött kladdigt blod.
”Det är lugnt, herregud. Det är inte ditt fel.”
Justin såg på Scooter som sammanbitet stirrade framför sig.
”Jag skulle inte låtit er gå tillsammans.” mumlade han och placerade tummen och pekfingret på näsryggen.
”Det finns inget som säger att det inte hänt om vi inte gått tillsammans.” resonerade jag. Jag ville inte ge någon av dem skuldkänslor, samtidigt som det faktiskt var sant.
”Sant.” medgav Justin, samtidigt som Scooters telefon ringde.
”Hey. Ja, vi är ganska okej. Nej då, Justin mår bra. Allt är bra. Fast Joss...”
han tystnade.
”Nja, ett fan rev henne i ansiktet. Nja, det ser ganska hemskt ut, men jag är säker på att hon är tuff nog att klara det.” han blinkade mot mig och jag flinade, ”ja. Ja. Vi ses där. Hej.”
”Pattie?” frågade Kenny när Scooter lagt på.
”Yes. Hon sa att de hade sett att något hände precis när de åkte förbi och undrade hur det var med oss.”
”Hur gör vi i fortsättningen med det här?” frågade Justin och såg menade på mig.
Scooter ryckte på axlarna, ”jag vet inte. Fler vakter. Striktare regler.” han gav Justin en blick som sade att det var bäst att lyda.
Justin förvånade mig genom att nicka.

Samtalen i bilen dog ut och Justin lade armarna om mig och lutade sitt huvud mot min axel.
”Hur är det?” viskade han.
Jag kysste honom på pannan, ”tja, jag har inte sett mig själv ännu, men det svider inte så mycket längre.”
”Du är vacker även när du har blod i halva ansiktet.” sade han allvarligt, ”trots det, låter jag aldrig något sånt här hända igen. Aldrig igen.”Det knackade på dörren. Med alla dessa regler att tänka på och uppståndelsen runt oss, gjorde detta att jag genast blev orolig och paranoid.
”Vem är det?” ropade jag medan jag gick mot dörren.
”Roomservice” svarade Justin.
Jag log när jag öppnade dörren, ”ha-ha.”
Han lutade sig framåt och kysste mig, utan att ens stänga dörren om sig. Jag var klädd i hotpants och linne, redo för sängen, medan han var fullt påklädd med jeans och t-shirt.
Han log charmigt när han såg att jag blickade över hans kläder.
”Ser du något du gillar?” frågade han och putade med läpparna.
Jag skrattade,
”jag undrade faktiskt över varför du är klädd som om du skulle någonstans. Klockan är...Vad är den?”
”Lite över tolv.” sa han nöjt, ”och du och jag ska ut på promenad i månskenet.”
Han tog min hand och började backa ut ur rummet.
”Ehm, Justin...Jag vet inte. Vi får ju inte gå ut utan vakterna just nu?” stretade jag emot.
Han gick närmare så våra näsor snuddade vid varandra. ”kom igen. Jag vill verkligen. Snääälla?” han såg vädjande in i mina ögon.
Jag suckade, ”du är medveten om att du kan få mig att gå med på vadsomhelst va? Det är inte speciellt rättvist.” Han flinade, ”kom igen nu, babe.”

Värmen trots den sena timmen förvånade mig inte. Hela dagen hade varit olidligt varm, och sanden hade inte ens gått att gå på tidigare då den varit brännhet. Nu var den sval mellan tårna, när jag och Justin vandrade längsmed stranden och gungade fram och tillbaka med våra sammanflätade händer.
Det hade gått över ett dygn sedan vi lämnat Paris, och när blodet väl var borta såg inte min kind alltför hemsk ut. Nu märkte jag knappt av det längre.
Plötsligt stannade han. Jag såg frågande på honom.
”Jag är trött på att vara bevakade hela tiden.” mumlade han, ”vakterna, Scooter. Vi är aldrig ensamma.”
Hjärtat dunkade fortare, ”vi är ensamma nu.” viskade jag.
Han log och lade sina händer på mina höfter. Som vanligt fick hans beröring genast min kropp att reagera lustfyllt och hetta under hans händer.
Han böjde sig ned för att kyssa mig samtidigt som jag lade armarna om hans hals. Hans läppar masserade hungrigt mina, och innan jag visste ordet av låg vi ned i den mjuka sanden. Hans kropp ovanpå min, hans händer som rörde sig längsmed min rygg. Jag drog av honom hans t-shirt och smekte långsamt hans mage. Kyssarna tog åter vid och våra händer trevade över varandras kroppar allt mer.

”Hey, ledsen att störa guys.”
Justin och jag mer eller mindre flög upp, likt två tecknade figurer, när vi hörde Kennys röst. Mina kinder hettade genast.
”Vad?” nästan morrade Justin och såg på Kenny som stod någon meter ifrån oss, men jag hörde den generade undertonen i hans röst.
”Pattie och Carin såg att ni inte var kvar på era rum, och Scooter sade åt alla att genast söka upp er. Ni vet att ni inte får gå ut-”
”Utan några vakter.” avslutade Justin, ”vi vet. Det var mitt fel, jag övertalade henne.”
Kenny ryckte på axlarna, ”Scooter bryr sig nog inte så mycket om vems fel det var. Kom igen nu, rappa på, turturduvor.” Justin reste sig upp med tröjan i sin ena hand, och räckte ut den andra åt mig för att hjälpa mig upp.

Väl på hotellet stod ett par vakter tillsammans med Pattie, Carin, Allison och Scooter i Justins rum och mötte oss.
”Men herregud.” mumlade Justin irriterat när vi kom in.
”Ja, herregud.” upprepade Allison, ”jag trodde vi gjort klart för er att ni inte fick gå någonstans utan vakter?”
Justin suckade, ”det var inte direkt så att vi var inom någon fara.”
Scooter fnös, ”men ni kunde ha varit. Jag förstår inte Justin, inser du inte att du utsätter Joss för fara när du gör såhär?”
Justin stelnade till en aning och hans ansiktsuttryck hårdnade, "vi var inte inom någon fara." upprepade han.
Scooter suckade, "och vad hade ni gjort om det kommit femtio fans springades mot er?"
"Tagit bilder och skrivit autografer." sa Justin utan att tveka.
"Och om de börjat dra i era kläder och någon hade, hm, låt oss säga, snubblat till en aning och råkat klösa Joss' andra kind? Vem hade fått er därifrån när hon haft blodet rinnandes?" frågade Scooter kyligt. Det märktes att han använde mig som Justins svaga punkt, och jag gillade det inte. Jag märkte på Justin att han hade skuldkänslor över det som hänt, och som vanligt var det inte ens hans fel. Det var mitt.
Justin skrattade hånfullt, "det där var lågt."
Han vände på klacken, och jag gav de andra en ursäktande blick innan jag följde hans exempel och vi hand i hand gick ur ur rummet. Han styrde sina steg rakavägen mot mitt rum, men stannade när vi var framme vid min dörr och lutade sig framåt med handflatorna på korridorens vägg med mig mellan hans armar. Han var frustrerad och hans ögon såg mörkare ut än vanligt.
"Förlåt för allt det här. För all jävla skit jag utsätter dig för, för att vi aldrig kan göra något. För att jag fick dig att komma hit och-"
Jag lutade mig framåt och pressade mina läppar hårt mot hans.
"Sluta be om ursäkt." sa jag sedan, "jag har inte gjort annat än saknat dig i tre veckor, och för mig spelar det absolut ingen roll vilka som är runt oss eller vad som händer. Jag bryr mig inte, för jag älskar dig."
Han såg fortfarande frustrerad, och något sårad, ut. "Men-"
"Inga men." mumlade jag och började kyssa honom igen. Jag lade armarna om honom och pressade hans kropp närmare min, samtidigt som jag fumlade för att få fram rumsnyckeln. Jag fick upp den ur fickan och försökte att utan att avsluta vårat kyssande, få upp dörren. Justins händer var på min midja, men han förflyttade den ena och lyckades öppna dörren. Sammanflätade i varandra gick vi in på rummet och smällde igen dörren om oss.


Försening p.g.a att jag verkligen ogillar det här kapitlet, haha.
Kommentera.
Postat av: olivia

bra precis som alltid!!!! :D

2011-12-30 @ 19:17:33
Postat av: Sabbe

Awesome :) längtar till nästa!

2011-12-30 @ 19:19:26
Postat av: rt

Jag älskar det :D:D

2011-12-30 @ 19:20:54
Postat av: Louise

ÄLSKAR DEEEEEEEEEEEEEET!

2011-12-30 @ 19:21:51
Postat av: Sofia

Jag tyckte det var skit bra! :D

2011-12-30 @ 19:22:02
URL: http://ssofiiaas.blogg.se/
Postat av: Estrid

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR Justin Bieber<3<3Du är så sjukt grym!! Älskar den här novellen, har provat läsa asmånga men den ända jag tyckt om är den här! har läst från början till senaste inlägget typ femtio gånger, haha. Började för typ två veckor sen ;)

2011-12-30 @ 19:22:26
URL: http://munsboroponnys.blogg.se/
Postat av: Emelie

SÅ GRYMT BRA!!! VILL HA MER NU!!!!

2011-12-30 @ 19:23:10
Postat av: Mathilda

SKITBRA! Jag älskar att det är så jävla verkliiigt! Grymt bra som vanligt Cassie. ;]]

2011-12-30 @ 19:25:09
URL: http://mathildasliv.blogg.se/
Postat av: Emelie

så bra Cassie!

2011-12-30 @ 19:26:33
URL: http://rihannaswedens.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Skit bra :)meerrr :)

2011-12-30 @ 19:27:27
Postat av: eni

Jättebra!! Älskar det: p

2011-12-30 @ 19:28:53
Postat av: Cornelia

Grymt jävla bra!!

2011-12-30 @ 19:28:59
Postat av: Anonym

fett bra ju :):)<3<3<3

2011-12-30 @ 19:30:04
Postat av: Tiana

Hur bra som helst ju!!!:D:D

Längtar som vanligt till nästa!;D

2011-12-30 @ 19:31:19
URL: http://cikel.blogg.se/
Postat av: Jessica

Det var grymt! Som det alltid är! Bara älskar allt ni skriver :D

2011-12-30 @ 19:39:02
Postat av: Elvira

Längtar till nästa<3 de var awesome;)

2011-12-30 @ 19:47:31
URL: http://toppryttare.blogg.se/
Postat av: Sofia

Helt klart att vänta på, du är grymt duktig på att skriva! :)

2011-12-30 @ 19:54:23
URL: http://threeinone.blogg.se/
Postat av: Patricia

Så sjukt bra precis som vanligt!! Gör inget att de va lite sent för det är alltid lika värt att vänta på! <3

2011-12-30 @ 19:55:07
Postat av: Sandra

I love it! :) Som vanligt!

2011-12-30 @ 20:01:10
Postat av: Selma

Det var skitabra!!! SUPERBRA, med andra ord!

2011-12-30 @ 20:01:49
Postat av: matildalindgren

Finns inget att ogilla, UNDERBART! :)

2011-12-30 @ 20:02:05
URL: http://matildalindgren.blogg.se/
Postat av: Lovisa mode,foto&vardag

sjuuuukt braa!!! :D

2011-12-30 @ 20:03:03
URL: http://lifestylebylovisa.blogg.se/
Postat av: isabelle

det var jättebra, som alltid.. :D

2011-12-30 @ 20:04:41
Postat av: Felizia

Amazing! :)

2011-12-30 @ 20:09:33
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Postat av: Maja

de är riktigt bra!<3

2011-12-30 @ 20:11:07
Postat av: Elinor:)

braa!:D längtar til näästa:)

2011-12-30 @ 20:14:36
Postat av: Alicia ♥

Längtar tills näästaaa <3

2011-12-30 @ 20:25:42
Postat av: fredrika

OMG Im freaking out!

awesomeawesomeawesome!

Du får allt att låta så trovärdigt!

Ärligt så har jag inga ord! :)KEEP IT UP! <3

2011-12-30 @ 20:25:48
URL: http://fredrikannn.blogg.se/
Postat av: Rayana

heheehe varför bara 3 kommentarer? det borde vara tusen..men iallafall jätte jätte bra;)

2011-12-30 @ 20:26:21
Postat av: Nobanda

Fattar inte varför du inte gillar det!? DET VAR JU AWESOME!!!

2011-12-30 @ 20:33:26
URL: http://Nobbe.devote.se
Postat av: wilma

asbra jag älskar det!!!!:D Längtar tills nästa<3

2011-12-30 @ 20:38:44
Postat av: Lisaa

WOW! Awesome kapitel! :)

Älskar det!Fortsätt skriva :D

2011-12-30 @ 20:39:11
Postat av: moa

2011-12-30 @ 20:44:56
Postat av: Paula

Jag älskar det!!!!! :D

2011-12-30 @ 20:47:54
URL: http://prettypaula.blogg.se/
Postat av: Denise

Gaaah vad bra , dog lite när Kenny kom på dom på stranden :D

2011-12-30 @ 20:53:32
Postat av: sara

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE IT! ETT AV DEM BÄSTA

2011-12-30 @ 20:55:07
Postat av: My Andersson [anderssonmy.blogg.se] ♥

fan så duktig du är cassie!

2011-12-30 @ 20:56:05
URL: http://anderssonmy.blogg.se/
Postat av: victorine

längtar efter nästa!! as duktigt!! ;)

2011-12-30 @ 21:06:20
URL: http://tutulippen.blogg.se/
Postat av: j

galet bra som vanligt!! dock saknar jag ryan, chaz och prim lite, hela gänget liksom ;)

2011-12-30 @ 21:13:01
Postat av: eva

Jätte bra :D Längtar till nästa!

2011-12-30 @ 21:14:28
Postat av: Emma

Det är asbra som vanligt ;D

Längtar till nästa ;)

2011-12-30 @ 21:16:33
Postat av: Linda <3

Varför gillar du det inte? Jag tyckte i alla fall att det var SUPERBRA!!

2011-12-30 @ 21:23:09
Postat av: Haley

grymt som vanligt =))

2011-12-30 @ 21:35:02
URL: http://justindbieberstorys.webblogg.se/
Postat av: Ellen

Skit bra!!!(som alltid)

2011-12-30 @ 21:50:14
Postat av: matilda

tycker jag inte att du ska göra, det var bra! mer än bra.. bäst.

2011-12-30 @ 21:51:46
URL: http://thepoint.devote.se
Postat av: Anonym

SKIT BRA :D

2011-12-30 @ 22:00:26
Postat av: Anneli

Skit braa :)

2011-12-30 @ 22:04:00
URL: http://anniiw.blogg.se/
Postat av: Mathilda

älskar det :D när kommer nästa :D

2011-12-30 @ 22:09:37
Postat av: Olympia

aasss gryymt ju! :D Asså du skriver jätte bra!

2011-12-30 @ 22:24:17
URL: http://olympias.devote.se
Postat av: Jonna

älskart!!!! du är bäst!!!

2011-12-30 @ 22:29:54
Postat av: Johanna

Vad då ogilla? Det var ju suveränt!!!! :D Men Kenny aså, älskar honom! ;) haha

2011-12-30 @ 22:36:29
URL: http://biebsloverss.blogg.se/
Postat av: Ebba

JÄTTTTTTEEEE BRAAAA ! som vanligt!

2011-12-30 @ 22:37:57
URL: http://ebbasvanholm.blogg.se/
Postat av: Emma

super bra som vanligt! :D

2011-12-30 @ 22:45:29
Postat av: Anonym

Skriv nästa foooorrrtttt:))) älskar inläggen!!;)!))!!!)))));)))

2011-12-30 @ 22:48:21
Postat av: jb

varför ogilla? gilla, gilla !! <3 <3

2011-12-30 @ 22:48:59
URL: http://annanossnevs.blogg.se/
Postat av: Cesanna

JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTE BRA!!!!

2011-12-30 @ 23:04:46
URL: http://sannadanielle.devote.se
Postat av: lisa

VILKET AWSOME SLUT!!!!!! gha, kan inte bärga mig till nästa (a)

2011-12-30 @ 23:08:32
Postat av: Oda

Du. Är. Awesome!

2011-12-30 @ 23:09:08
Postat av: anna

Gud så bra! Älskade detta kapitel lika mycket som alla andra! Lite små sött när Justin är arg ju :D

2011-12-30 @ 23:12:56
URL: http://annawestiin.blogg.se/
Postat av: Jessica

kolla min och en kompis blogg.

http://fotorummet.blogg.se

2011-12-30 @ 23:15:54
URL: http://fotorummet.blogg.se/
Postat av: Belle

Jätte bra älskar den :)<3 Och längtar sjukt mkt till nästa kapitel :D

2011-12-30 @ 23:16:54
URL: http://mixxad.devote.se
Postat av: Mimmi

åååh, skitbra!!!! jag vill ha mer! är som en riktig bok ju! kan du inte uppdatera oftare?

meeeeer!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3

2011-12-30 @ 23:50:55
URL: http://milia99.bloggplatsen.se
Postat av: Matina

Skit bra ju!! :D

2011-12-30 @ 23:57:15
URL: http://matinasvarld.bubbleroom.se
Postat av: Anna& Joanna

Grymt!

2011-12-31 @ 00:28:41
Postat av: Cecilia

Tycker på något sätt att crewet skulle varit lite mer " ni gjorde fel men vi kan fixa det genom att göra SÅHÄR" istället för " ni gjorde fel.. skäms" inställsamma om du fattar? Tror de är lite mer så irl men annars var kapitlet AAASBRA!

2011-12-31 @ 00:31:06
URL: http://ceciliascorner.devote.se
Postat av: emma

awesome is the only thing i can say :D

2011-12-31 @ 00:49:58
Postat av: M

Sjukt bra!

2011-12-31 @ 00:55:52
Postat av: Tilde

Jag ÄLSKAR det :D <33

2011-12-31 @ 01:08:54
Postat av: Nelly :)

Awesome!! :)

2011-12-31 @ 01:10:19
Postat av: josefine

jag älskar det!mermermer!!!

2011-12-31 @ 01:15:03
URL: http://dealwithit.devote.se
Postat av: Anonym

braaa!!

2011-12-31 @ 01:15:24
Postat av: e

du har iiinget att ogilla, du är bääst!

2011-12-31 @ 01:34:38
Postat av: Cherry ♥

Omg, så fantastiskt bra skrivet :D ♥♥

2011-12-31 @ 01:50:33
Postat av: Linda :)

ååååh så sjukt bra! längtar till nästa! :D <3

2011-12-31 @ 02:32:11
Postat av: -

Sjuuuukt bra!Jag har precis börjat med en ny novell om Justin, tog bort min förra pga av en sak men läs gärna min nya! :D

2011-12-31 @ 05:10:13
URL: http://belieberbook.blogg.se/
Postat av: Freja

Hur kunde du ogilla det här?! Bäääääääääääst!!!!!!

2011-12-31 @ 09:46:31
Postat av: Anonym

SKITBRA!! När kommer nästa? SNART SNART hoppas jag!!:)

2011-12-31 @ 10:21:03
Postat av: Anonym

Love it

2011-12-31 @ 11:22:04
Postat av: maria

ÄLSKAR! brabrabra <3 kan inte vänta på nästa!!!!!

2011-12-31 @ 11:24:37
Postat av: mikaela

2011-12-31 @ 11:44:20
Postat av: cajsa

jag kan inte hitta dina tidigare kapitel jag kommer bara fram till kapitel 50 kan någon hjälpa mig jag vill verkligen verkligen verkligen hitta dom<333

2011-12-31 @ 11:50:12
Postat av: Ellen

M.E.R N.U:D

2011-12-31 @ 12:47:50
Postat av: Anonym

omg!! goo cassie.. meeer ;dd

2011-12-31 @ 12:52:19
Postat av: Moa <3<3<3<3<3

jag har kööpt alla dina saker på cdon.com jag älskar dig dör du så dör jag bby jag älskar dig justin drew bieber <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

2011-12-31 @ 13:50:01
Postat av: sharon

skiiiit braaa! längtar tills nästa =)

2011-12-31 @ 13:54:48
Postat av: Josefin♥

ÄLSKAR dena novellen!! du skriver sjukt bra cassie !! man tror att allt e på riktiiigt !!! ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR dena bloggen !!!!!

2011-12-31 @ 16:06:29
URL: http://jjosefinfredman.blogg.se/
Postat av: Johanna

GRYMT!

2011-12-31 @ 17:28:00
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Jonna

varför ogilla du just det här kapititlet? jag tyckte de va jättebra!

2011-12-31 @ 20:10:32
Postat av: rebecka

så himla bra!!!:)

2012-01-01 @ 13:02:29
URL: http://rebeckaawikstrom.blogg.se/
Postat av: Josefine

Grymt bra! Och du kan skriva bortsett från de flesta anda, keep on!

2012-01-01 @ 16:45:38
Postat av: Elise

skitbra!

2012-01-01 @ 17:31:31
URL: http://fourteenable.blogg.se/
Postat av: Anonym

Bra kapitel, skynda med nästa nu!!

2012-01-01 @ 18:21:52
Postat av: Anonym

när kommer näästaa????!!!!

2012-01-01 @ 18:25:40
Postat av: Anonym

jääääääätte braaaaaaaaaaaaaaa <33

2012-01-01 @ 20:57:05
Postat av: Andrea

Du är bara för talangfull med det här skrivandet! <3 Jag ÄLSKAR JUSTIN BIEBER SÅÅ MYCKET! Älskar att du kan göra så att dina läsare får in sig själva i Joss Perspektiv! <3

2012-01-02 @ 13:02:02
URL: http://bieberdays.blogg.se/
Postat av: Amanda

Heej! Hittade denna blogg för någon månad sen och har läst ALLT du har skrivit. Vilken insperation. Jag skriver själv böcker och vet hur glad man blir när man får feedback så här kommer det: HUR BRA SOM HELST! VILKEN INSPERATION!

Fortsätt skriva!

Kram

2012-01-02 @ 13:20:52
URL: http://amandalofztrom.blogg.se/
Postat av: victoria

superbra! :D

2012-01-02 @ 20:05:00
Postat av: meheartJB.blogg.se

Omg! Du skriver så himla otroligt bra!!:D Kärlek till dig alltså!!:D2012-01-02 @ 20:12:51
URL: http://meheartjb.blogg.se/
Postat av: Mickan / My Life In My Words

Nuuu har jag äntligen läst det ! :D Jag har längtat men har inte haft så mycket tid på senaste.

Du är grym i daglig ordning ! :D

Och kan inte vänta tills nästa kommer ! :D

2012-01-02 @ 21:38:45
URL: http://miickzz.blogg.se/
Postat av: Fia

Grymt kapitel! :D

När kommer nästa ?

2012-01-02 @ 23:43:40
Postat av: Matina

Det var ju bra! Vill ha mer mer och meeeeeer!

2012-01-03 @ 17:30:57
URL: http://matinasvarld.bubbleroom.se
Postat av: Anonym

braaaaa som fan! Men snälla skriv oftare

2012-01-04 @ 18:16:18
Postat av: FIA

LÄNGTAR SJUKT MYCKET EFTER NÄSTA KAPITLET :D

2012-01-04 @ 20:56:39
Postat av: linn

snälla snälla snälla!!! kan du inte skriva en till novell!?!?! typ som en fortsättning? så mycket som jag gillar justin bieber just nu har jag nog aldrig gjort förut!!! :O :))

2012-01-04 @ 22:34:24
Postat av: Johanna

Underbart bra! Började läsa igår kväll, kunde inte sluta så jag somnade runt halv fem.. Hahah Längtar MASSOR till nästa!!!! Skitbra!!!! :D

2012-01-05 @ 13:20:47
URL: http://jjohannaaspeteg.blogg.se/
Postat av: Emelie

Du har ingen anledning att vara missnöjd med det här kapitlet, det är hur bra som helst! Älskar det! Cassie, du är GRYM!

2012-01-05 @ 13:25:27
URL: http://emelieasvensson.blogg.se/
Postat av: Fia

Det skulle vara superkul om du kollade min nya novell!

Ge mig lite feedback, bara om du orkar/har tid/vill såklart, http://mylittlestorys.blogg.se/

2012-01-05 @ 23:48:42
URL: http://mylittlestorys.blogg.se/
Postat av: Liv

Längtar till nästa!!

2012-01-06 @ 10:05:22
Postat av: lilla jag<3

Det var ett jätte bra kapitel!!

Blir glad om ni besöker och kommenterar min novell blogg! :D <3

2012-01-06 @ 17:55:18
URL: http://mystoriewhitjustinbieber.blogg.se/
Postat av: hanna

läs gärna min justin bieber novell.

novelleromjustinb.blogg.se

:)))har nyss börjat skriva men ska snart skriva mer :DD btw. den här novellen ÄGER SÖNDER!!!!! :DDDDD <33

2012-01-06 @ 20:08:08
URL: http://novelleromjustinb.blogg.se/
Postat av: Alice

Jag började läsa igår och har nu hunnit ända hit och det ända jag kan säga är att du skriver otroligt bra och jag längtar verkligen till nästa kapitel :D

2012-01-06 @ 23:21:09
Postat av: Malin

asså du måste skriva nästa kapitel nu!! detta var jätte bra!:D:D

2012-01-07 @ 00:29:16
Postat av: Liv

Awesome

2012-01-07 @ 10:29:59
Postat av: Lova

Uppdatera/nästa kapitel nuuuuu

2012-01-07 @ 14:40:31
Postat av: :D:D

MER!Altså du är jätte duktig,hur kommer du på allting?!Så verkligt och allt!Hjärtknipande....

2012-01-07 @ 21:15:14
URL: http://justinstorys.bloggplatsen.se
Postat av: Alizzdream

Så sjukt bra du är!!! Längtar till nästa :D

2012-01-07 @ 21:28:44
URL: http://biebersecret.blogg.se/
Postat av: Ufkfkfkf

Kommer nästa nu snart eller nästa år??????

2012-01-08 @ 01:19:13
Postat av: maria

Snääääälla publicera nästa snart! för nyfiken för att vänta hahaha :P<3

2012-01-08 @ 13:11:56
Postat av: hanna

läs gärna min novell om justin : http://novelleromjustinb.blogg.se/btw, skit bra<33 när kmr nästa?? <3

2012-01-08 @ 18:09:11
URL: http://novelleromjustinb.blogg.se/
Postat av: Anonym

när kommer nästa? känns som om jag läst bloggen i 2 år nu hhahah.

2012-01-08 @ 21:03:58
URL: http://rustamovaa.blogg.se/
Postat av: Sandra

Sjukt bra!

Men snällllaaa börja uppdatera bättre!!

2012-01-09 @ 12:56:39
URL: http://sandraz.blogg.se/
Postat av: Malin

awesome! skynda med nästa spricker snart!!

2012-01-10 @ 18:06:52
Postat av: julia

SKRIIIIV MEERRRRAAAA!!!!

super bra!:)

2012-01-11 @ 14:29:02
URL: http://julialinea.devote.se
Postat av: malin

himla bra kapitel. har läst det 4 gånger nu sen du la ut det.

men när kommer nästa? dör lite här borta. längtar

2012-01-12 @ 18:34:27
URL: http://nattstad.se/mmalin
Postat av: Anonym

Nääääääär kommeeer näästa?

Och kommer Chris vara med för har läst andra noveller där han är med och kommer inte ihåg att han nämnts i den här bloggen haha...

2012-01-13 @ 17:03:05

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: