Kapitel 59 - When doing nothing is everythingBild, bild, bild

(Lyssna medan nedanstående läses)

Justin låg på mage medan jag sakta strök honom över ryggen. Jag smekte den nakna huden precis under hans skulderblad och önskade att den här stunden aldrig skulle komma till ett slut.
Han öppnade precis munnen för att säga något när en lätt knackning på dörren hördes.
”Håll kvar den där tanken.” sade jag innan jag klättrade över honom i sängen, drog på mig en morgonrock och gick för att öppna dörren. Utanför stod en man med hotellets logga på tröjan och med ett påklistrat leende på sina läppar.
”Ni hade beställt roomservice?” frågade han och såg ned på vagnen han hade sin högra hand på.
Jag nickade, ”ja. Tack.” jag lät honom komma in med vagnen, och innan han hann gå gav jag honom några sedlar. Han bugade, ”tack madame.” Sedan gick han ut ur rummet.
Jag drog fram vagnen till sängen, ”hela roomservice grejen känns som något som bara händer på film.”
Justin hade satt sig upp i sängen. Jag lade ned morgonrocken på stolen bredvid sängbordet.
”Och, är det bara jag eller skulle den där mannen mycket väl kunnat heta Estaban?”
Justin skrattade, tog tag i min hand och drog ned mig i sängen igen. Han rullade runt ett varv så jag låg under honom och pressade läpparna mot mina.
Jag hade aldrig förbannat andning så mycket som jag gjorde varje gång jag kysste Justin. Det kändes som ett skämt från Guds sida ibland, ”nejmen du Oden, kolla där nere! Ett par som hysteriskt åtrår varandra men som måste andas mellan sina kyssar. Är det inte hysteriskt lustigt?”

”Vad tänker du på?” frågade Justin när vi avslutat kyssen för att, just, andas.
Jag valde att inte berätta om mina underliga tankar utan sade istället något annat som gnagde inom mig, ”att jag måste åka snart.”
Justin suckade och slog bakåt med huvudet, ”gah. Joselyn Eileen Chandler, kan du vara så snäll och inte tänka på det för några minuter? Nej förresten, timmar. För det är ungefär så länge som vi kommer kunna ligga här inne och göra precis ingenting.”
Jag log, tanken på att bara tillbringa en dag härinne när solen gassade utanför fönstret och vi hade alla möjligheter i världen kunde ses som slöseri, men det var inget jag hellre ville.
”Hm, jag tror jag kan klara att skjuta de tankarna åt sidan ett tag...” mumlade jag innan jag kysste honom igen.


”Här.” sade han och höll fram en gaffel med en bit choklad och bananpannkaka på. Jag gapade, tuggade och svalde.
”Mer.”
Han skrattade, ”du har redan ätit mer eller mindre allt...”
Jag försökte se sur ut, ”du kan få sån här frukost varje dag. Och de här pannkakorna är mer eller mindre som att äta glädje. Kom igen, ge mig mer.”
Han flinade och gav mig en bit till.
”Allt för dig.”
”Du är underbar.” sade jag och log åt honom. Jag försökte låta retsam, men var allvarlig.
”Förutom när jag ger dig frukost på sängen?”
Jag skrattade, ”ja. Hur hittade jag dig?”
Han lade handen på min kind och såg mig kärleksfullt i ögonen medan han satte den sista biten pannkaka på gaffeln och förde den mot min mun men vände sedan häftigt riktning och stoppade in den i sin egen.
”Hey!” utbrast jag skämtsamt och slängde mig på honom, ”ge tillbaka den där!”
Han tuggade långsamt medan jag försökte få honom att öppna munnen. Han flinade, svalde och öppnade sedan munnen.
Jag slog skrattande till honom på bröstet, ”idiot.”
Han låg nedtryckt i lakanen med mig ovanpå honom, och han tog försiktigt tag om min rygg och satte sig upp så jag satt i hans knä, ”var jag inte underbar nyss?”
Jag skakade på huvudet, ”det var innan du åt den sista biten. Du åt min glädje.”
Han såg ångerfull ut, ”jag förstår... Finns det något jag kan göra för att gottgöra dig för min otroligt onda gärning?” Det lät så roligt när han talade på det där viset att jag nästan gav med mig och sprack upp i ett leende. Nästan.
”Nej. Faktiskt så-” jag krånglade mig ur hans omfamning och reste mig upp ur sängen, ”tror jag att jag ska gå över till mitt rum.” Han visste att jag inte var seriös, men han såg ändå en aning misstänksam ut. Snart tänkte han säkert påpeka hur dålig lögnare jag var.
”Jaså?”
Jag nickade allvarligt, ”japp. Hejdå Justin.”
Han såg på mig från topp till tå, ”och du ska gå genom hotellet klädd sådär?”
Jag såg ned på min klädsel och fann snabbt att han hade rätt. Jag par hotpants och ett tight, kort linne.
Han satte sig på knä i sängen så hans ansikte var i jämnhöjd med mitt, ”inte bara är jag rädd för att någon ska se dig i den där otroligt sexiga klädseln-” jag rodnade, ”-men jag har också ett rykte att tänka på. Hur skulle det se ut som Justin Biebers flickvän gick runt sådär offentligt?”
Han började skratta och jag smällde till honom på axeln, ”pucko.”
Han tog tag i min arm så snabbt att jag knappt hann se det och drog mig mot honom, ”det här puckot älskar dig.” viskade han.
Jag suckade, ”okej jag ger mig.”
Justin log nöjt och backade en bit i sängen, satte sig i skräddarställning och klappade sig i knät.
Jag slog mig ned i hans knä så jag satt snett och lade armen om hans axlar medan han placerade båda sina armar om mig.
”Jag måste lägga på minnet att du älskar de där pannkakorna.”
Jag lutade huvudet mot hans axel, ”ja det måste du.”
Han kysste mig på hjässan, ”tillsammans med massa andra saker om dig som för andra kan ses obetydliga.”
Jag såg på honom, ”som vad?”
Det ryckte i hans mungipor, ”som att du är enormt mörkrädd. Du säger det aldrig och försöker att inte visa det, men släcker du i ett rum och ska gå in i nästa halvspringer du, som om du försöker fly från mörkret.”
Jag gapade och han log, ”eller att du biter dig i underläppen när du är nervös. Eller att du ibland lyssnar på min musik trots att det inte riktigt är sådan musik du föredrar, bara för att du saknar mig. Eller att du dansar okontrollerat när du tror att ingen ser på.”
Jag försökte förvirrat rota runt i minnet och minnas en tidspunkt då jag berättat alla dessa saker för honom, men jag var helt säker på att jag inte gjort det. Jag hade inte sagt det till någon.
Tårarna var påväg att välla upp i mina ögon, men jag höll dem inne, ”och vad använder du denna fakta till?”
Han bet sig i läppen, ”det är sådana saker jag tänker på när jag är ifrån dig.”
En tår började sakta rinna nedför mina kind.
”Berätta mer saker du noterat.”
Han torkade bort tåren och log.
”Du saknar din pappa mer än du vill erkänna för någon. Samma sak med Nolan.” Han såg mig djupt i ögonen, men inte för att söka efter bekräftelse. Han gissade inte, han visste.
”Du har sett Titanic minst femtio gånger, men du tröttnar aldrig på den. Du avskyr tystnad och det är antagligen därför du och Prim passar så bra tillsammans.”
Jag brast ut i ett skratt, vilket antagligen var vad han velat.
”Du släpper sällan folk nära inpå livet. Du har många vänner, men få vet verkligen allt om dig. Och du har aldrig varit kär förut.”
”Utom nu.” viskade jag.
Han log, ”utom nu.”
Jag skakade på huvudet, ”hur vet du allt det där?”
Han skrattade, ”det enda jag gjort sedan första gången vi träffades har varit att tänka på dig, såklart jag lägger märke till saker.”
Jag skakade på huvudet igen. ”Killar som du existerar inte, Justin Drew Bieber.” mumlade jag innan jag kysste honom.


När jag stod i duschen i hotellets lyxiga badrum senare den dagen och shamponerade håret kunde jag utan tvekan dra slutsatsen att det här hade varit en av de bästa dagarna i mitt liv.  Det varma vattnet rann nedför min kropp och lugnade varenda muskel jag hade när jag plötsligt kände ett par armar om mig. Jag gav ifrån mig ett förvånat skri och öppnade ögonen för att se rätt in i Justins stora bruna leende ögon.
”Justin! Du skrämde livet ur mig. Vad gör du härinne?” utbrast jag.
Han kysste mig på halsen, ”duschar. Vad gör du härinne?”
”Ha-ha.” sade jag, men hann inte längre innan han kysst hela vägen uppför min hals och nu nått mina läppar. Lusten gick inte att hålla tillbaka, inte för att jag ville heller. Och av hans rörelser att dömma hade vi tankarna inställda på samma sak.
Han lyfte upp mig på sina höfter, höll händerna på mina lår och backade så jag stod med ryggen mot kakelväggen. Mina armar var om hans hals. Våra tungor masserade varandras. Våra upphetsade andningar. Han trängde in i mig, under den varma duschstrålen.

”Det här har varit en av de bästa dagarna i mitt liv.” viskade Justin när jag låg i hans famn under lakanen senare den kvällen.
Det förvånade mig att han sade det, jag visste att den här grabben hade varit med om en hel del saker de senaste åren.
”Jag tänkte samma sak förut när jag duschade.”
”Redan innan jag kom in?” frågade han retsamt med tillgjord förvåning.
Jag fnissade, ”ja, redan innan du kom in.”
Jag makade mig närmare honom, ”jag önskar vi kunde ha sådana här dagar oftare.”
Han suckade nöjt, ”jag med.”
”Jag åker imorgon...” började jag men han lade sin hand över min mun och viskade i mitt öra,
”de där orden får inte uttalas. Det är som att säga Voldemort.”
Han tog bort handen och jag flinade, ”ha-ha.”
”Förstör inte stunden genom att tänka på det, älskling.” Han lekte med mina fingrar, flätade ihop dem med sina, smekte dem och flätade ihop dem igen.
”Jag vet,” jag gäspade, ”vem visste att man kan bli så trött av att göra ingenting?”
Justin flinade, ”jag tycker vi har gjort endel... tröttande saker ändå. Bränt massa kalorier.”
”Jaså?” frågade jag utmanande och han nickade med ett brett leende.
Jag sträckte på nacken och pussade honom på kinden. Sedan kom jag på något.
”Förresten...”
Han såg på mig, ”ja?”
Jag mötte hans blick. ”Ibland märks det på dig att du inte alltid varit en känd brudmagnet utan att du faktiskt också varit aningen blyg en gång i tiden. Du älskar att tala med din bedrövliga, jag är ledsen honey, brittiska accent och du tror att du är bra på det. Folk tror att du är så vältranad för att du gymmar mycket, men sanningen är att du har sprungit i trappor i hela ditt liv eftersom du är rädd för hissar. Du är rädd för clowner. Utöver hip hop smörjan du oftast lyssnar på har du The Fray i din iPod och deras musik betyder mycket för dig. Din fascination för skräpmat skrämmer mig. Och du är den starkaste, vackraste, både på insidan och utsidan, mest godhjärtade och mest förstående människa jag vet.”
Han log och smekte min kind, ”touché.”
Jag gömde mitt ansikte i hans hals, ”älskar dig.”
”Älskar dig med.” mumlade han, och det var det sista jag hörde innan sömnen pulveriserade mina försök att hålla mig vaken.

Hela "ligga en heldag på hotellrummet" ideén har jag haft ett tag, men fick sedan ideén om duschscenen. Frågade på BT's fb sida om läsarna var up for a sexscene och well, haha, they were! ;) Så jag hoppas ni gillar det!

Kommentera.
Postat av: Jonna

superbra!

2012-01-30 @ 19:19:16
Postat av: Felicia

iiiih, jag blir alltid så glad av att läsa den här novellen, så himla bra! och du är så duktig på att skriva Cassie! :D<3

2012-01-30 @ 19:20:47
URL: http://efsjodin.blogg.se/
Postat av: marre

sjukt bra som vanligt! :D

2012-01-30 @ 19:22:39
URL: http://dressyrponnie.blogg.se/
Postat av: Frida

Det är härligt hur du kan få en vardaglig scen som ett hotellrum att bli lika bra som när du berättar om hans konserter eller annat. Du är väldigt duktig! glöm inte det :) keep on going!

2012-01-30 @ 19:23:11
Postat av: Becka

Grymt bra!

2012-01-30 @ 19:23:21
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/
Postat av: Anonym

GRYMTTTT!

Bara jag som fick tårar i ögonen ? :D q

2012-01-30 @ 19:23:28
Postat av: Anonym

Grym tjej, keep going !

2012-01-30 @ 19:26:10
Postat av: Tiana

Bästa kapitlet hittills!;D

2012-01-30 @ 19:26:13
URL: http://pageinterrupted.blogspot.com/
Postat av: Jessica

super bra del :D

tack cassie för att du

kunde skriva och lägga upp ett

nytt inlägg så fort! du är verkligen

bäst! det är värt att vänta på varje kapitel :)

2012-01-30 @ 19:26:29
Postat av: ida

så bra!!!

2012-01-30 @ 19:28:38
URL: http://idaalundin.blogg.se/
Postat av: Anonym

ååååååååååååååååååh skit bra :)<3<3<3<3<3

2012-01-30 @ 19:28:45
Postat av: Ida

Cassie Bäckman, du är bäst. No more words needed.

2012-01-30 @ 19:29:24
Postat av: My

omg, det här är helt klart det bästa kapitlet ever, förstår varför du är så nöjd med det. Det fick mig att gråta helt ärligt. Det är så här jag skulle vilja ha det. Ha någon som älskar mig, märker grejer som jag inte tänker på själv. Det är som en saga. Jag älskar verkligen sättet du skriver på och du är helt enkelt bäst. Älskar dig

2012-01-30 @ 19:29:29
Postat av: Michaela

ASS bra Cassie!

2012-01-30 @ 19:30:05
URL: http://Absolutkeela.com
Postat av: Elin

biebertime är som nikotin, beroendeframkallande... ;)

2012-01-30 @ 19:30:47
Postat av: Louise

Ett av dom bästa kapitlen hittils! Super bra Cassie!

2012-01-30 @ 19:31:56
Postat av: Anonym

Bääääääääääääääst!!

2012-01-30 @ 19:32:16
Postat av: Elinor

SJUKT BRAA!!! BIEBERGASM!!!<33333333333

2012-01-30 @ 19:32:37
Postat av: Sofia

Cassie, du skriver så sjukt bra! Jag är helt speechless :D älskar ditt sätt att skriva på!

2012-01-30 @ 19:36:22
Postat av: Matina Johansson

Så sjukt bra!!!!! Älskar detta kapitell och det kan nog har varit det bästa någonsin!! Åhhh så grymt bra !! :D

2012-01-30 @ 19:37:58
URL: http://matinasvarld.bubbleroom.se
Postat av: Linn

Awsome!!!! Fan va mysigt att ligga på ett lyxigt hotell en hel dag och bara umgås med pojken sin!! :D

2012-01-30 @ 19:39:28
Postat av: sabbe

awesome :D längtar till nästa!

2012-01-30 @ 19:44:45
URL: http://sabiinaeklund.blogg.se/
Postat av: Julia

SÅ SJUKT JÄVLA BRA! Satt typ och log hela tiden hahahah , du är gryyyym!

2012-01-30 @ 19:47:31
Postat av: Nelly

Sjukt bra Cassie! :)

2012-01-30 @ 19:47:53
Postat av: Evelinn

bra bra bra!

2012-01-30 @ 19:48:42
Postat av: Kira

Kommer älrigt sakt gråta när du har skrivit klart hela BT novellen. Så jävla grym :')

2012-01-30 @ 19:50:57
Postat av: matildalindgren

jag förstår inte hur du kan tycka att du skriver dåligt ibland, du skriver sååååå jävla bra! Bästa novellen jag läst! :)

2012-01-30 @ 19:51:22
URL: http://matildalindgren.blogg.se/
Postat av: Sharon

ass bra!!!

2012-01-30 @ 19:51:28
URL: http://waves.blogg.se/
Postat av: Olympia

Ååå, du är så underbart duktig på att skriva! Jag är helt seriöst typ fascinerad över hur du klarar att skriva ett kapitel på vad, 3 dagar? Jag typ avguuddarr diiigg!

2012-01-30 @ 19:55:49
URL: http://veraolympia.devote.se
Postat av: Sandra

Alltid lika cassietastic! <3

2012-01-30 @ 19:55:55
URL: http://niallstory.blogg.se/
Postat av: Johanna

megabra kapitel! :)

2012-01-30 @ 19:55:57
URL: http://jjohannaaspeteg.blogg.se/
Postat av: (:

I liked it (:

2012-01-30 @ 19:59:24
Postat av: L

grymt bra! ♥

2012-01-30 @ 19:59:30
Postat av: Bella

SUPER BRA CASSIE!!!! :D

2012-01-30 @ 19:59:57
Postat av: Hanna

Åh :) Blir alltid så jävla glad när jag ser att ett nytt kapitel komit ut, gör mina dagar!! Hihi älskar kapitleeeet :D Jätte bra skrivet Cassie <3

2012-01-30 @ 20:00:59
Postat av: Anonym

Asså det här är bland det bästa jag någonsin har läst!! Jag blir så lycklig :')

2012-01-30 @ 20:09:40
Postat av: sara

detta är heeeelt absurt! jag log igenom heeeeeeeeela kapitlet! fy fan va crazy... älskar biebertime

2012-01-30 @ 20:09:50
Postat av: Nea

hahaha så gulliga <3

2012-01-30 @ 20:09:54
URL: http://biebernovellen.blogg.se/
Postat av: jenny

grymt cassie! :)

2012-01-30 @ 20:16:58
Postat av: Sofia Eriksson

Så sjukt bra! :D

2012-01-30 @ 20:21:43
URL: http://sofiaaeriksson.webblogg.se/
Postat av: Sara

Hej!!!Jag vet att ni har förklarat hur man kommer till de tidigare kapitlen. Men kan inte ni länka alla kapitel från 1 till 50? SNÄLLA!?!?Gud jag bara läste början av detta kapitel och ba: Men gaaaa jag måste läsa hela JU!!!

Aja. Men det vore himla snällt.Ps: ÄLSKAR ERAN BLOGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-01-30 @ 20:22:16
Postat av: Anonym

Bra :P

2012-01-30 @ 20:22:31
Postat av: Anonym

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D:D

2012-01-30 @ 20:25:06
Postat av: Malin

Oh la la!! Du är bäst cassie!! ♥

2012-01-30 @ 20:26:44
Postat av: isabelle

jättebra!! :D

2012-01-30 @ 20:35:55
Postat av: Mathilda

Sjuuuukt bra Cassie, jag älskar det! Kan tänka mig att Justin är sådär mysig i verkligheten också.. Längtar inte tills nästa kapitel though eftersom hon måste åka. ://

2012-01-30 @ 20:45:55
URL: http://mathildasliv.blogg.se/
Postat av: josefin

Ahh guud jag dör så bra du är på att skriva! Jag lrver mig verkligen in i berättelsen och den är så bra. Men det är som du skriver, det finns nästan inga killar som är så omtänksamma och underbara som justin är i din novell. Tror nog att alla tjejer drömmer om att ha en pojkvän som honom. Jag vet att jag vill iaf....

2012-01-30 @ 20:46:05
Postat av: Julia

Det här var det bästa kapitlet du någonsin skrivit! Jag grät när båda två sa saker som bara dom visste om varandra. Jag sitter nu med tårar i hela ansiktet och försöker samtidigt skriva detta!:D Älskar denna novell!

2012-01-30 @ 20:57:24
Postat av: Freja

Sitter nästan och gråter! Så himla fint skriver Cassie!! Hur kan det vara lika bra att läsa om heldagar på hotellsummer som annars..? Sååå kul när kapitlena kom så tätt inpå varandra nu, men ta din tid ändå! ÅÅÅÅÅH, BÄÄÄÄÄÄÄÄST <3

2012-01-30 @ 21:18:23
Postat av: ember

Gaah jag dör på dig cassie! & så snabb update den här gången, love u girl!

2012-01-30 @ 21:29:11
Postat av: Anonym

ett av de bästa kapitlen hittills. helt klart.

sexscenen var awesome och det skadar inte om det kommer liite mera sånt i novellen. absolut inte för mycket, för som du skrev på facebook ska ju detta inte vara en erotisk novell. men lite mera åtminstone. eller nån mening efter "jag kysste honom" som avslöjar att det inte endast blev en kyss kanske?

KEEP UP THE GOOD WORK CASSIE! (älskar att du tog upp voldemort hehe [jag är typ kär i harry potter])

2012-01-30 @ 21:39:44
Postat av: A

Jagg älska det du skriver!! Fortsätt så för du är bäst!! :D <3

2012-01-30 @ 21:49:10
Postat av: Jessica

shiiiettt vad braaaa, mer mer mer meeer!

2012-01-30 @ 21:58:27
URL: http://nodsignal.blogg.se/
Postat av: sigrid

jag blir så glad när det kommer ut ett nytt avsnitt helt oväntat, detta gjorde min kväll.

2012-01-30 @ 21:59:56
Postat av: liiiisa

hih, nu kommer jag drömma sött iaf

2012-01-30 @ 22:07:29
Postat av: Maria

Wow! Typ bästa och mysigaste kapitlet hittills !! Super <3 kan knappt vänta på nästa :D

2012-01-30 @ 22:35:54
Postat av: Anonym

såååååååååååååååååååååååååååååå braaaaaaaaaaaaa !! sluta aldrig skriva biebertime <3

2012-01-30 @ 22:47:48
Postat av: emmie

ett av de bästa kapitllen!!! helt otroligt bra går inte sluta läsa! älskar det!

2012-01-30 @ 22:52:50
Postat av: Mathilda

meeeer :D

det där var hur bra som helst älskar det verkligen :D

2012-01-30 @ 22:59:15
Postat av: Patricia

Gosh vad du skriver bra!!! Blev ju helt tårögd! Den här novellen gör mig alltid så glad!! <3 <3

2012-01-30 @ 23:10:09
Postat av: Erica

Skitbra! <3 men det e det ju alltid :D

2012-01-30 @ 23:32:09
Postat av: Jasmine carlsson

Hur läser jag tidigare inlägg på denna novell ? kan inte du lägga upp alla olika noveller i kategori ''spallten'' så att man ENKELT kan läsa från kapitel 1-59 + mera som kommer ? ;) skulle du kanske kunna fixa det ? :) hhhehehe, hittade denna sida idag så är lite efter ;) // En beliber :)

2012-01-31 @ 00:21:33
URL: http://ofus.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Man blir såå lycklig!! Lätt det bästa kapitlet! Love this :D

2012-01-31 @ 06:31:41
Postat av: Felicia

Gud du är ju jätte duktig på det här! älskade kapitlet! när kommer det andra?! vill ha mer hihi..puss

2012-01-31 @ 07:49:11
Postat av: sara

Klickade mig in på denna sidan för första någonsin igår kväll. Två timmar senare satt jag fortfarande och lästa. Imorse ställde jag väckarklockan tidigare för att kunna läsa igen och under hela lektionen i skolan läste jag också. Tänkte bara säga att du som skrivit allt detta aldrig skall sluta med det,och du skriver grymt bra!!! Keep on going girl!!! HAHAH, och ja jag är totalt besatt utav denna bloggen nu och dess innehåll!!! <3

2012-01-31 @ 11:21:03
Postat av: Anonym

Jag älskar det här kapitlet!Puss

2012-01-31 @ 11:56:20
Postat av: Anonym

<ZAPDFÖJHÖJ omg, sexscene<333 that should be me typ... haha, älskar låten också, är helt galet kär i joshua radin så jag började nästan gråta när jag satte på den ;')

2012-01-31 @ 16:15:23
Postat av: Anonym

SÅ BRA :d

2012-01-31 @ 16:19:54
Postat av: Lisaa

Älskar det!

2012-01-31 @ 17:13:10
Postat av: Nina

Grymt bra!

2012-01-31 @ 17:25:14
Postat av: Natasha

Undrar vad låten heter till kap 59? :)

2012-01-31 @ 20:13:43
Postat av: Liv

Du är sååå bra!!Längtar till nästa!

2012-01-31 @ 20:13:54
Postat av: Ninni!

Gosh, herregud vad du skriver bra! Man blir typ helt förtrollad :P Man kan verkligen tänka sig att Justin är en sån där mysig kille på riktigt :')

2012-01-31 @ 20:40:03
URL: http://oddstory.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag vill hitta en kille som Justin, ha ett förhållande som Joselyn och Justin och ha en bästavän som Primrose, Chaz och Ryan...

2012-01-31 @ 22:46:54
URL: http://pphonetics.tumblr.com
Postat av: Mikaela

Du är så sjukt duktig på att skriva! Jag blir så otroligt glad av att läsa den här, och eftersom jag är sjuk, så har jag hunnit läsa alla! Och det har tagit mig typ hela dagen. hihi.

Aja, du är sjukt duktig, och jag längtar otroligt mycket till nästa kapitel!

ha det bra, kram.

2012-01-31 @ 23:04:10
URL: http://mylifeasmicka.bloggplatsen.se/
Postat av: Mickan - / My Life In My Words

Älskar det ! :D

Jag log nästintill hela kapitlet, men även en tår kom rinnandes.

Jag fastnar lever mig in i den och det känns som att jag är en del av den, och när jag väl har läst klart kapitlena så känns allt totally weird, vad gör jag här liksom.Du är underbar, ! :D

2012-02-01 @ 00:51:22
URL: http://miickzz.blogg.se/
Postat av: Bella

Shiet va bra du e på att skriva!!!! detta borde bli en bok å jag skulle absolut läsa den om å om igen!!!! :D:D

2012-02-01 @ 16:25:38
URL: http://bellaaan.blogg.se/
Postat av: Emilia

Älskade kapitlet.!! Du är så j*vla bra.

2012-02-01 @ 16:53:34
Postat av: Madicken

LOOOVE :D<3

2012-02-01 @ 18:26:08
URL: http://alwaysbieberfever.blogg.se/
Postat av: hihi

Jättebra ;)

2012-02-01 @ 20:16:07
Postat av: Olivia

Nu blir hon med barn ;O haha jättebra kapitel <3

2012-02-02 @ 08:28:58
URL: http://musicland.blogg.se/
Postat av: caroline

helvete vad bra

2012-02-02 @ 18:16:24
URL: http://carolinenilsson.blogg.se/
Postat av: Liv

så sjukt bra! Du är så enormt duktig, Cassie! :D

2012-02-03 @ 08:21:04
URL: http://www.livmartinsson.devote.se
Postat av: Kitty

OMG!!!!!!!!!! MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!

2012-02-04 @ 21:04:52
Postat av: Emelie

älskar dusch scenen!!"Justin! Du skrämde livet ur mig. Vad gör du härinne?" utbrast jag. Han kysste mig på halsen, "duschar. vad gör du härinne?" så himla bra!! älskar hur romantisk och humoristisk du beskriver justin som person<3

2012-07-10 @ 03:55:13
Postat av: Klara

Grät när jag läste detta... Det var så länge sedan...! Åh i still love it crazy though

2012-11-18 @ 00:44:52
URL: http://Www.Novellen.devote.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: