Kapitel 76 - His game, my shame

Previous: Hon försökte blidka mig. Hon böjde sig framåt och lade filten om mina axlar. När hon böjde sig framåt kom hon alltför nära, och instinktivt slog jag med armarna. Jag gillade inte närheten. Jag ville inte ha filten. Jag ville inte vara varm. Jag lutade hakan mot knäna, nöjd med att ha fått bort henne då hon stapplade undan från mig. Hon såg inte förvånad ut. Jag antog att hon arbetat med flera i chocktillstånd förr. Skillnaden var, att min chock inte skulle lägga sig.
Det var sant som han sagt,
”Du kommer inte härifrån. Du kan inte fly från mig. Och även om du skulle göra det, kommer du aldrig undan från mig. Jag kommer vara utanför ditt fönster på nätterna. Jag kommer vara i dina mardrömmar. Jag kommer finnas överallt, men du kommer inte se mig. Du kan aldrig bli av med mig. Varken fysiskt eller psykiskt. Fattar du?”


Bild, bild

(Safe and Sound - Taylor Swift and The Civil Wars // KLICKA HÄR och lyssna medan nedanstående läses. )

”Jag kom så fort jag kunde.” sade jag när Scarlett öppnade dörren åt mig, ”planet var försenat på grund av tekniska problem.”
Hon nickade förstående, ”Jag vet."
Jag klev in genom dörren.
"Justin, jag måste börja med att tacka dig.” Tacka mig? Mitt ansiktsuttryck måste avslöjat min förvåning,
”För att du agerade som du gjorde. Och ringde Prim, ett flertal gånger har jag hört.” Innan jag ens hann öppna munnen för att protestera och säga att det endast var telefonsamtal - Prim och Chaz var de hon borde tacka, fortsatte hon,
”Jag vet att du inte tycker det är något, men... Om du inte gjort det så hade Joss aldrig... Du räddade hennes liv.” Det var fel. Hon borde inte tacka mig.
”Jag borde varit här.” sade jag medan vi långsamt gick genom huset.
”Jag med.” sade hon och såg trött ut. Hon såg lika trött ut som jag kände mig. Faktum var, att vi delade samma skuld. Ingen av oss hade funnits där för flickan vi båda älskade, när hon verkligen behövde oss. Jag kände igen den där blicken i hennes ögon.
”Hon talar inte.” fortsatte Scarlett. ”Hon har inte talat med någon av sina vänner. De har varit här. Hennes far har försökt tala med henne i telefon. Polisen har varit här. Hon talar inte, hon gråter inte, hon visar inga känslor alls. Hon gör absolut inget.” Scarlett var stark, hon brast inte ut i gråt, men det var inte långt ifrån.
”Du är den enda jag kan tänka på som hon kan prata med. Den enda som kan tränga igenom muren hon har byggt upp. Min kollega stötte på ett fall där en tjej blivit våldtagen och illa misshandlad för något år sedan. I början tyckte de att det verkade bra att ge flickan utrymme och tid, men det gjorde det bara värre. Hennes mur blev bara större och starkare, och hon talar fortfarande inte. Det får inte hända med Joss.” Hennes röst brast.
Hon trodde jag kunde ordna det här. Hon trodde Joss skulle tala med mig. Det skulle hon inte.
”Jag ska försöka. Men, det är något du bör veta... Jag och Joselyn hade ett...” Kunde man verkligen kalla det gräl? ”Ett gräl, typ, innan jag åkte. Jag vet inte om hon kommer vilja tala med mig, när hon inte talar med någon annan.” Jag kände Joss väl. Hon talade alltid med sin far, och jag tvivlade starkt på att hon skulle tala med mig om hon avvisat honom.
Vid foten av trappan stannade vi. Chaz hade berättat om allt som hänt igårkväll, och jag visste att det var här Joselyn senast hade sett Marcus. Jag visste att det var här hon hade suttit i flera timmar innan hon tog sig uppför trappan och in på sitt rum. Jag visste allt som hänt kvällen innan. Jag hade åkt till flygplatsen direkt. Efter att ha fallit ned på knä och lyssnat till Chaz’ röst i telefonen, som lågmält berättade vad som hänt.
Jag hade inte talat med någon på väg till flygplatsen. Tankarna hade snurrat i mitt huvud, min flickvän - flickvän lät så fel. Hon var så mycket mer än bara min ‘flickvän’- hade nästan blivit våldtagen och mördad av en kille jag varit i slagsmål med för några dagar sedan. Medan jag var på en flott kändistillställning. Och han var fortfarande på fri fot. Hur tog man in den informationen? Var det ens möjligt? Tankarna som snurrade, var de normala? Var det okej att jag, när jag stängde ögonen, fantiserade om att hitta monstret som gjort Joss illa? Att jag fantiserade om att slå ihjäl honom, att orsaka honom den smärta han orsakat Joselyn?
”Jag tror att hon kommer tala med dig iallafall. Du är mitt sista hopp, Justin. Jag är desperat.” Det var precis vad Scarlett sagt i telefon. Jag förstod henne, jag var också desperat. Och rädd. Innan jag gick in genom dörren en trappa upp och såg henne, kunde jag fortfarande låtsas att detta var en mardröm. Att detta aldrig hade hänt, att detta inte existerade. Jag var rädd för att möta sanningen. Jag var rädd för att möta det där vackra ansiktet, som en annan man hade vanvårdat.
Vi började gå uppför trappan. Hjärtat dunkade hårt i bröstet - vad skulle jag finna där inne? När vi nådde toppen av trappan gav Scarlett mig en blick, som frågade om jag var redo. Det var jag inte, och skulle aldrig bli. Jag nickade kort och hon öppnade dörren.
”Joss, älskling... Justin är här.” Inget svar. Scarlett höll upp dörren åt mig, och så snart jag stigit innanför tröskeln mumlade hon, ”jag lämnar er två ensamma.” och drog igen dörren.
Jag hade förväntat mig att se Joss ligga på sängen. De gjorde hon inte. Hon satt med knäna uppdragna och lutade ryggen mot en vägg i det bortre hörnet av rummet. Hon såg inte ens upp på mig, utan satt bara och stirrade uttryckslöst framför sig. Apatiskt.
”Hej, babe.” sade jag och gick långsamt fram till henne. Långsamt, som för att inte skrämma henne. När jag kom närmare såg jag att hon hade blåmärken på armarna och sår i ansiktet. Hon hade lila ringar under ögonen - hon hade inte sovit en blund.
Blodet pulserade i mina ådror, hur kan någon ens tänka tanken att skada henne? Göra henne illa med vilje? Jag lugnade ilskan. Istället slog jag mig ned på knä framför henne, ungefär två decimeter bort. Hon vred på huvudet en aning och mötte min blick. Hennes blick sade ingenting, och inte hennes ansikte heller. Hon såg tom ut.
Jag visste inte vad jag skulle säga, eller göra. Jag bara satt där. Någon kunde lika väl ha kört in en kniv i mitt hjärta. Jag kan tänka mig att det skulle kännas ungefär som jag kände just nu.
Sedan harklade jag mig,
”Jag fick ditt meddelande... Och jag är så ledsen. För allting.” Hur lång tid satt jag där tyst och bara såg på henne? Sekunder, minuter? En halvtimme, en hel?

Jag tog mig samman och började tala,
”Jag är ledsen för att jag inte var här när du behövde mig mest. Jag är ledsen för att jag inte agerade rätt. Jag är ledsen för allt.” Ingen reaktion.
Jag lyfte armen för att stryka henne över kinden, men så snart jag närmade mig vek hon undan.
”Rör mig inte.” viskade hon. Orden kändes som pisksnärtar. Vilka andra ord som helst, och jag hade varit överlycklig över att hon talat. Men dessa ord, tog mig tillbaka till sist hon sagt dem. Till förra gången någon gjort henne illa. Jag.

När jag väl började tala, inte säker på vad jag skulle säga, rabblade jag bara det första jag kunde tänka på. ”Jag älskar dig. Och du älskar mig också. Jag kommer älska dig fram till dess att jag dör. Så säger de jämt, eller hur? Jag vet att det är vad du tänker. Det säger dem jämt, oftast utan att mena det. Men du vet att det stämmer, eller hur? Du vet det, för du känner samma sak. Vi kommer älska varandra tills vi dör. Vi kommer vara ett av dessa par de frågar om 80 år hur de kunnat hålla ihop så länge. Vi kommer ha motgångar, men vi klarar oss igenom dem.” Hon såg bara på mig. Uttryckslöst.
Tiden tickade. Ibland svalde hon, och jag trodde att hon snart skulle göra en ansats för att tala - men det kom aldrig något.
Jag drog handen genom håret och suckade,
”Joss, säg något. Slå på något, skrik. Gråt, vad som helst. Allt är bättre än det här. Han gjorde dig illa, reagera! Det kommer äta upp dig inifrån annars.”
Tystnad. Tom blick. Hon var ett skal. Ett skal av sitt forna jag. Paniken steg, jag måste få henne att göra något. Vad som helst.

”Jag klarar mig inte utan dig.” sade jag tillslut efter lång tystnad. Jag sade det så lågt att det hade varit omöjligt att uppfatta om det inte varit knäpptyst i rummet. ”Jag klarar mig inte utan dig.” upprepade jag högre.
Jag visste hur hon skulle reagera om jag kom för nära henne. Och det var precis vad jag ville, skapa en reaktion. Jag tänkte inte göra som de andra och låta den Joselyn jag älskade dö ut inuti det här skalet av chock. Och om jag var tvungen att göra henne upprörd, må så vara.
Jag lutade mig framåt och placerade händerna på hennes iskalla kinder. En gest som vanligtvis kändes normal och rätt.
Hon slog mig hårt i bröstet och mumlade,
”Nej!” Jag släppte henne inte, och hon slog med knytnävarna mot mitt bröst ett par gånger innan hon tog i och puttade mig bakåt. Hennes blick var inte tom längre. Den var arg. Arg, och en aning rädd.
”Joss,” mumlade jag och slog ut med armarna för att omfamna henne. Hon slog till mig i bröstet en gång till. Och ännu en. Hon slog flera gånger samtidigt som hon höjde rösten när hon utbrast ”Nej, nej, nej” Desto hårdare hon slog, desto närmare höll jag henne - så nära jag lyckades och tilläts då hennes knytnävar fortfarande, kraftlöst förvisso, slog mig.
”Nej.” mumlade hon förtvivlat innan hennes armar föll ned och hon lutade huvudet mot min axel. Jag lade armarna hårt om henne, precis innan hon började snyfta. Sedan grät hon.

Jag höll henne hårt och länge medan hon grät. Jag vet inte hur länge vi satt så, men när snyftningarna började avta kände jag att hennes huvud var tyngre. Hon var påväg att somna, så jag förde in ena armen under hennes knäväck och lyfte upp henne i famnen. Sedan lade jag henne ned på sängen innan jag lade mig ned bakom henne och lade armarna om henne.
Jag trodde att hon hade somnat, när hon vände på sig i min famn och lade sitt ansikte mot mitt bröst. Snart kände jag hur hennes salta tårar fuktade min tröja.

Joselyns perspektiv:

När jag vaknade till mitt i natten, av mörkret att döma, blev jag förvånad över att ligga så bekvämt. Jämförelsen mellan det hårda kalla golvet och den varma sängen var enorm. Jag var torr i halsen av gråtande och det gjorde ont i huvudet.
”Hej Joselyn.” mumlade han. Jag vände mig om och mötte hans blick. Marcus'. Jag satte mig upp i sängen och skrek rakt ut.
Ett par armar omfamnade mig, men jag vred och kved, svettig och full av panik.
”Låt mig vara! Håll dig borta från mig, nej!"
”Sch, älskling. Lugn, det är bara jag.” Jag vände på huvudet och mötte Justins blick.
”Det var en dröm.” Han satt också upp. Försiktigt strök han några klibbiga hårtester ur mitt ansikte,
”Så. Det är okej.” Han lade sig ned med mig i famnen och höll mig hårt. Hjärtat började återfå sin normala rytm igen.
”Du är trygg.” Han mötte min blick, ”trots att jag kanske inte alltid fått dig att känna så.” Han syftade på slagsmålet. Jag hade känt en viss tvekan då, men ingenting han gjorde kunde få mig att sluta lita på honom. Och efter det som hände med Marcus, här, precis här på sängen, precis här i mitt hus, var det som om mina känslor hade slagits av. Det var lättast så, som om de bara slog av. Samtalen jag haft med min mamma, min pappa, mina vänner... De kändes så diffusa. Som om jag hade sett dem genom någon annans ögon, någon med riktigt dålig syn. Justin hade fått mig att se klart igen.

Kommentera.
Postat av: Selma

Så himla bra fortsätt såhär!!

2012-03-30 @ 16:32:47
Postat av: Signe

BÄST

2012-03-30 @ 16:35:02
Postat av: Anonym

Va de bara jag som satt o grät när jag läste de här? jag är en person som inte alls gillar att läsa men de här är de bästa jag nånsin läst, hoppas allt blir bra bara <3

2012-03-30 @ 16:35:52
Postat av: matte

SÅ BRA!<3

2012-03-30 @ 16:36:22
Postat av: Ida

omg jag har match ikväll , och var såå inte taggad , men nu när jag fått läsa ett kapitel så är jag såååååååå taggad , bra skrivet!! :D

2012-03-30 @ 16:37:22
Postat av: Amanda

JÄTTEBRA!!Jag älskar denna novellen och hur du skriver.Vill bara läsa mer och mer!!:)

2012-03-30 @ 16:38:46
Postat av: Alina

Vilken tur att hon vaknade av chocken!

När kommer nästa kapitel?Läs gärna min novell också, jag är nybörjare.

2012-03-30 @ 16:39:50
URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se/
Postat av: fia

GRYMT!

2012-03-30 @ 16:40:17
Postat av: Elinor

SÅ GRYYMTT!!!:)

2012-03-30 @ 16:41:36
Postat av: Rebecca

Mer :') <3

2012-03-30 @ 16:42:19
URL: http://rebeccafoto.blogg.se/
Postat av: Elin

ÅÅÅH! gråter ju här :(

2012-03-30 @ 16:43:08
URL: http://onedworld.blogg.se/
Postat av: Ida

Aww... :)

2012-03-30 @ 16:46:06
Postat av: Felicia

Asså gud! Trodde att hon inte ens skulle släppa in Justin innan jag läste detta. Höll fan på att få hjärtattack! Men gud vad bar! Sluta ALDRIG skriva!

2012-03-30 @ 16:46:07
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Postat av: Izzah

SÅÅÅ SJUKT BRA DEL! Älskar hur du skriver. :)

2012-03-30 @ 16:46:21
URL: http://mixxad.devote.se
Postat av: Linnea

A.M.A.Z.I.N.G!

2012-03-30 @ 16:46:28
Postat av: Anonym

Så sjukt bra!! Förstå inte hur du kan vara så bra på att skriva :O!!!

2012-03-30 @ 16:46:54
Postat av: Julia

Justin är bäst ♥

2012-03-30 @ 16:47:41
URL: http://pews.se
Postat av: SADIA SHAH

världsbäst. inga ord!!!

2012-03-30 @ 16:47:58
URL: http://sshah.blogg.se/
Postat av: Mizz Z

OMG! Gråter :'(

2012-03-30 @ 16:48:12
URL: http://smartiez.webblogg.se/
Postat av: Julia

Så sjukt galet bra! Blir alltid jätte ledsen när kapitlet e slut haha, skriv så fort du kan igen för du e så sjukt grym!

2012-03-30 @ 16:48:41
Postat av: deshirA

OMB!!!!! SÅ HIMLA BRA!!!! AHHH FORTSÄTT SÅ HÄR.. :D

SKIT BRAAA

2012-03-30 @ 16:48:42
Postat av: Nora

Super bra skriv mycket mer älskar novellen!!!<3333

2012-03-30 @ 16:49:02
URL: http://norazz.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fett bar!! Meeeeer!!

2012-03-30 @ 16:49:22
Postat av: Alex .

Bara jag som älskar hela Justin typ NU ?! Ett till bevis på att han är bäst .

Var typ såhäär nära på att börja gråta :(

Du är BÄST . Precis som Justin .

POSPOS.

2012-03-30 @ 16:50:19
Postat av: Anonym

Grymt! Älskar novellen! <3

2012-03-30 @ 16:50:52
URL: http://wilmaas.blogg.se/
Postat av: zxczxc

jätte spänande kapitel MER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-30 @ 16:51:18
Postat av: frida

galet bra!

2012-03-30 @ 16:52:04
URL: http://frixos.blogg.se/
Postat av: jojo

Seriöst, jag typ älskar dig. Du är så JÄVLA grym. Sluta ALDRIG skriva. Ge oss meer!

2012-03-30 @ 16:52:49
Postat av: Fia

Skit grymt kapitel! Älskar sista menningen ''Justin hade fått mig att se klart igen'' Kram

2012-03-30 @ 16:53:38
Postat av: Liv

gud vad bra att hons "mur" rasade :D

2012-03-30 @ 16:55:17
Postat av: Elin

OMG!!! Grymt!!

2012-03-30 @ 16:56:58
Postat av: Jenni

jag tror - ärlig talat, att jag aldrig gråtit såhär mycket förr. Både av glädje och sorg.

Så jävla grym du är på att skriva asså, det är helt sjukt!

2012-03-30 @ 16:58:21
Postat av: emma

omg, så jävla skönt att hon pratar igen ! det är precis så som en riktig pojkvän ska vara !! <3älskar novellen , fortsätt fort !! puss <3

2012-03-30 @ 16:58:46
Postat av: matildalindgren

Åh guuuud! Så SJUKT bra! Jag har suttit helt inne i en annan värld nu när jag har läst, herregud du skriver så himla bra! Det här är den ENDA novellen jag aldrig har tröttnat på varken när det gäller att det tar lång tid emellan vissa kapitel eller att den dör ut för det gör den verkligen inte. Jag lovar att det inte finns någon som skriver bättre än dig! Ärligt så gillade inte jag Justin så mycket förr, men du har fått mig besatt, det har du verkligen!Kram!

2012-03-30 @ 17:00:57
URL: http://matildalindgren.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Så jävla bra Cassie! Grymt jäkla bra, jag älskar det! Hur du får in varenda sinne all the time.. Du är min absoluta favoritförfattare, även om du inte ens släppt en bok än. Snälla sluta aldrig skriv, för om du fortsätter lovar jag att du kommer bli stor!

2012-03-30 @ 17:01:05
URL: http://mathildasliv.blogg.se/
Postat av: Lollo

Superbra skrivet!

2012-03-30 @ 17:01:31
Postat av: becca

ååå började nästan gråta du e bäst!

2012-03-30 @ 17:01:31
Postat av: Anonym

du är ju så sjukt bra!!!

2012-03-30 @ 17:02:19
Postat av: Amanda

ååå mereeeeer!

2012-03-30 @ 17:02:59
URL: http://amandaelsaeriksson.blogg.se/
Postat av: Anna

Jätte bra! MER!

2012-03-30 @ 17:04:19
Postat av: Anonym

Riktigt bra! :))

2012-03-30 @ 17:04:35
Postat av: Nemii

Mitt pshyke klarar inte det här, grät jättemycket! så sjukt bra skrivet! <3

2012-03-30 @ 17:06:30
URL: http://nemiiii.blogg.se/
Postat av: Anonym

OMG! det är så bra! vill läsa mer!:D

2012-03-30 @ 17:06:53
Postat av: Enisa

W.O.W!! MYCKET BRA! KAN VI FÅ NÄSTA KAPITEL VÄLDIGT SNART? SNÄLLA? :) TACK SÅ MYCKET :D

2012-03-30 @ 17:08:36
URL: http://enisabara.blogspot.com/
Postat av: Louise

så jäkla bra! sitter med tårarna i ögonen, och jag är INTE speciellt känslig av mig! fortsätt så här!:'D

2012-03-30 @ 17:08:38
Postat av: Alma

Skiiitbra! Har längtat efter det här kapitlet, och det blev långt över mina förväntningar! :D

Längtar redan tills nästa!

2012-03-30 @ 17:09:33
URL: http://almasblogg.bloggo.nu
Postat av: Madicken

AWESOME<33

2012-03-30 @ 17:11:02
URL: http://alwaysbieberfever.blogg.se/
Postat av: Josefin

Så jääävla bra! Du är awsome på att skriva och jag vill ha meeer ! En till idag snälla? :) gud, dör så bra!

2012-03-30 @ 17:12:16
Postat av: Anonym

Sjukt bra!!<3

du borde typ bli författare gaaash du äger ju!:)<3

2012-03-30 @ 17:13:54
Postat av: Anonym

Jag kan inte sluta gråta...

2012-03-30 @ 17:15:50
Postat av: Engla

började gråta.

shit jätte bra!

2012-03-30 @ 17:20:09
URL: http://landetdiggarn.blogg.se/
Postat av: malin

fantastiskt! som vanligt.

2012-03-30 @ 17:21:41
Postat av: Jonna

såå bra.

2012-03-30 @ 17:26:28
Postat av: Vickan

Grymt bra! Dock blir man rätt orolig att Joss ska bli tyst för alltid, man vill att hin ska bli bra igen. Kan knappt vänta tills nästa kapitel!

2012-03-30 @ 17:29:17
URL: http://phantom.spotlife.se
Postat av: ida♥

SÅ JÄVLA FUCKING BRA!!!!

2012-03-30 @ 17:30:15
URL: http://idaalundin.webblogg.se/
Postat av: Frida -

Kan inte mer än att älska de! Du är jätte duktig! :D

2012-03-30 @ 17:32:57
URL: http://mybieberdrug.blogg.se/
Postat av: Mathilda

jag började seriöst att tjuta :'(

det var sjukt bra♥ Tycker så synd om joss hoppas allt blir bättre och att inte Marcus gör henne illa eller så

2012-03-30 @ 17:38:12
Postat av: Freja

Åh guuuuuuuuuuD vad bra! Jag älskar det! Det ska bli så kul att läsa om hur hon kommer tillbaka:D

2012-03-30 @ 17:44:19
Postat av: ebba

Så sjukt bra. Man börjar ju gråta.

2012-03-30 @ 17:46:23
URL: http://ebbakallmans.blogg.se/
Postat av: Du e bäst

Grymt spännande och bra kapitel!! DU MÅSTE VERKLIGEN VARA STOLT ÖVER DIG SJÄLV !! Den här novellen är den bästa bok/novell jag läst ever !! Läskigt duktig e du cassie !!

2012-03-30 @ 17:48:48
Postat av: natali

såå himla bra!!

2012-03-30 @ 17:51:18
URL: http://natalislife.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gryyyyymt!

2012-03-30 @ 17:59:54
Postat av: Siri

Min kompis Saga är kär i den här novellen och jag kan nog förstå henne. Hon läste typ 60 st kapitel på nån dag! Kan inte ni nämna henne någonstans på sidan (inte i novellen såklart)? Det skulle betyda JÄTTE MYCKET för henne! :)

2012-03-30 @ 18:02:40
Postat av: Belieber

Jag verkligen älskar din novell!!!!!! Jag läste alla kapitel på två eftermiddagar för den var så bra. Jag är kär i den!!!!<3 <3 <3

2012-03-30 @ 18:07:53
Postat av: Stina

Behöver jag ens säga något? asbra :)

2012-03-30 @ 18:09:36
Postat av: Madde ♥

WOWOWOWOOWOWOOWOWOWOWOOWOWOWOW, du verkligen äger på denna novell. Gud taggad till nästa kapitel! :D

2012-03-30 @ 18:11:57
Postat av: Amelie

Herre gud! Vågade knappt läsa kapitlet först men jag var tvungen det är ju så himla bra! Jag började gråta och du skriver så bra att man tror att det är på riktigt! Får se vad som kommer att hända sen är så nyfiken men ändå spänd!Proud BT! :D Ha det bra Cassie!

2012-03-30 @ 18:14:02
Postat av: nathalie

Grymt jävla äckligt braaaa :D Helt sjukt vad du är begåvad! Jag fullkomligt ÄLSKAR din novell! :D

2012-03-30 @ 18:14:49
URL: http://nathaliiieb.blogg.se/
Postat av: Daniella

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

2012-03-30 @ 18:15:06
Postat av: Julia

Asså det här är så jävla bra, sitter här och gråter floder, vill bara ha meeeer!

2012-03-30 @ 18:15:21
Postat av: Anonym

sjuuuuuukt jävla bra! du skriver bara bättre och bättre för varje inlägg!!!

2012-03-30 @ 18:17:12
Postat av: Hillevi

Äckligt sjukt jävla asbra!

2012-03-30 @ 18:22:37
Postat av: Johanna

Asså jag döör så bra.

2012-03-30 @ 18:23:56
Postat av: Becka

Grymt bra!

2012-03-30 @ 18:28:41
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/
Postat av: Elise

nawwww han lyckades locka tillbaka henne! :') åhh vad gulligt<3

2012-03-30 @ 18:30:55
URL: http://.lispan.bloggplatsen.se
Postat av: Sofia

Herregud kvinna, hur gör du för att skriva så SJUKT bra?! Det här måste faktiskt ha varit ett av de bästa kapitlet - språket, känslorna, allting! Jag älskar verkligen din novell!

2012-03-30 @ 18:35:37
Postat av: Nicolett

Återigen. Herregud vad bra!

Seriöst du är så himla duktig på att skriva va! Du skulle fan kunna göra en bok! Jag får typ glädje ryck varje gång jag ser att ett nytt kapitel är ute. Fortsätt såhär!

2012-03-30 @ 18:43:39
URL: http://enligtnd.blogg.se/
Postat av: Patricia

Åh min herre!! Jag är död, du skriver ju helt fantastiskt! Jag kunde typ inte andas, kändes som att jag var Justin och jag blev så sjukt lättad när hon äntligen reagerade! Trodde nästan att hon var borta och de skulle vara så hemskt, men bästa finaste Justin fattar precis hur man ska göra, han känner henne så bra.

B-Timer until the end! Hahah <3

2012-03-30 @ 18:49:41
Postat av: Anna

jätte bra! :)

2012-03-30 @ 18:50:55
Postat av: Nathalie

Guuuud vad bra :D

2012-03-30 @ 18:53:53
URL: http://heartles.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du anar inte hur mycket jag älskar dig för att du sitter och skriver den här och får fram sådana känslor som jag nästan aldrig får när jag läser. Du är så jävla grym! :D

2012-03-30 @ 18:55:18
Postat av: Othilia Ljung

så bra, blir beroende av att ha en pojkvän som bryr sig så mycket!

Äääääääääääääääälskar dethär pussokram

2012-03-30 @ 18:57:06
URL: http://othilialjung.devote.se
Postat av: Lovisaaa

Fy vad bra. Jag älskar Justin. Låt dom aldrig göra slut.

2012-03-30 @ 19:00:26
Postat av: Agnes

Sååå bra! som alltid! Du är bäst!! <3

2012-03-30 @ 19:02:56
Postat av: Elsa

Det är sååå braaa!!! SKRIIV MER SNÄLLA?!?! Jag älskar den här novellen! Snälla skriv mer mer mer mer nu!!!! Kram, du är så bääst

2012-03-30 @ 19:15:58
Postat av: josephine

finns inte ord att förklara hur bra de här kapitlet är. Du är så himla duktig. Jag satt och grät under hela tiden jag läste kapitlet. 1000x guldstjärnor till dig.

2012-03-30 @ 19:22:56
Postat av: Ia

Guud så bra du skriver! Fortsätt nu, snälla?

2012-03-30 @ 19:28:24
Postat av: Anonym

Gud jag döör så bra den är,

2012-03-30 @ 19:28:49
Postat av: Rebecka

Detta är så sjukt bra! Och sorgligt.. Fortsätt såhär, kan inte bärga mig för nästa kapitel! Otroligt jäkla bra!

2012-03-30 @ 19:32:18
URL: http://rebeckamargaretha.devote.se
Postat av: Madde

Jag vet inte hur du gör det men du skriver sjukt bra med inlevelse i. Det här kapitlet är nog min favorit! Kan inte sluta gråta och vill läsa mer om vad som kommer att hända!

2012-03-30 @ 19:32:23
Postat av: Carro

Asså jag kan inte sluta läsa din novell, den är bara för bra. Du har skrivit den så himla bra!!!!

DU ÄR BÄST CASSIE!!!!!!!!!

2012-03-30 @ 19:33:02
Postat av: Ellie

Såååå fucking braaa!!!! :DDDDDOmg jag lever på din novell, jag är inte ens ett fan av Justin :D<3

2012-03-30 @ 19:52:31
Postat av: Maja

BRABRABRA!!!

åååh, vill ha meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!:$

2012-03-30 @ 20:10:41
Postat av: Lovisaaa

Fy vad bra. Jag älskar Justin. Låt dom aldrig göra slut.

2012-03-30 @ 20:12:32
Postat av: sofia

åh så fint skrivit! Blev riktigt rörd!

2012-03-30 @ 20:15:02
Postat av: Anonym

OMG DU ÄR GRYM!

2012-03-30 @ 20:16:57
Postat av: Anonym

Så jävla bra mer!!!!!!!!!!!

2012-03-30 @ 20:20:32
Postat av: Anonym

Man börjar nästan gråta! Man bara känner sig så lycklig för hennes skull att hon värkligen har en kille som älskar henne, på riktigt och stöttar henne i alla lägen . Men sammtidigt ledsen för varför skulle det just hända henne? Slutet var så sjukt bra!! :) skulle med vilja ha en pojkvän som Justin!

2012-03-30 @ 20:24:55
Postat av: Miriam

Gaaaalet bra!! Den dagen du slutar skriva kommer jag hemsöka dig. Just sayin' :')

Haha nejmen seriöst, du är bäääääst på att skirva!!! :D

2012-03-30 @ 20:25:35
URL: http://likebieber.webblogg.se/
Postat av: Sophie

MER snälla! XD

2012-03-30 @ 20:28:38
URL: http://soobloggen.blogg.se/
Postat av: Erika Askebjer

Tror att jag dör. När kommer nästa ut?!

2012-03-30 @ 20:37:42
URL: http://erikaaskebjers.blogg.se/
Postat av: madeleine

gud! hela jag var helt spänd, trodde först hon aldrig skulle prata igen.. OMG han e så snäll!

2012-03-30 @ 20:38:22
Postat av: emelie

ååhh vad bra skivet!!

2012-03-30 @ 20:41:28
Postat av: Ebba

så sjukt bra

2012-03-30 @ 20:42:44
URL: http://ebbareis.blogg.se/
Postat av: nobanda

jag älskar det! mera!!!!

2012-03-30 @ 20:48:14
URL: http://nobbe.devote.se
Postat av: Felicia

SÅÅ BRA!!!!

2012-03-30 @ 20:50:12
Postat av: Sofia Eriksson

Åh det var så braa!!! Jag var ledsen genom hela, jag tycker så synd om Joss! Hur du skriver är så sjukt bra, man kan tro att du har varit med om någon sådant här för du skriver så bra, så känsligt. Du är så sjukt grym Cassie! Skriv mer snabbt!

2012-03-30 @ 20:50:32
URL: http://sofiaaeriksson.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Folk säger att de gråter, att de blir glada, att de är avundsjuka, att de älskar dig, att du borde göra detta till en bok, att det är det bästa de läst, att BT betyder allt för dem...Men jag tror inte riktigt du inser hur mycket den här novellen faktiskt betyder för dina läsare. Har sett dig skriva på din blogg att BieberTime är ditt liv - men kan du faktiskt förstå (eller i alla fall försöka förstå) att BT är lika stor del av dina läsares liv? Vi andas biebertime och lever för biebertime.

Jag tror aldrig du kommer förstå hur vissa av oss käner när du skriver såhär. Så gudomligt bra och ingen kan skriva såhär, det är inte normalt!!?

Ändå klarar du det varje gång. Jag levde inte innan Biebertime.blogg.se <3

2012-03-30 @ 20:53:22
Postat av: seeerrrreeeeooona

Justin_Bieber.com

2012-03-30 @ 21:03:22
Postat av: Anonym

OMG SÅ FUCKING JÄKLA BRA, TROR JAG SKJUTER MIG SJÄLV!! JAG ÄLSKAR DIG OCH NOVELLEN, OCH TA ÅT DIG AV ALLA KOMMENTARER, DU MÅSTE VARA EN GUD, CASSI!!!

2012-03-30 @ 21:05:50
Postat av: maria

supermegabra som vanligt!jag bara älskar hur du beskriver att hon slår honom för att få ur frustration och tillslut komma tillbaka till "verkligheten", det är starkt och vackert på något vis<3 jag älskar deras relation, och jag är beroende av dina inlägg! kramar

2012-03-30 @ 21:18:06
Postat av: Anonym

Hur bra som helst ju! började gråta när jag läste det som Justin kände och när han kom in till henne och hur hon reagerade. Men att han ändå fick hålla i henne till slut! :) Du är sjukt bra på att skriva! :)

2012-03-30 @ 21:23:51
Postat av: melissa

gör en bok av det hela, jag svär det blir en storsäljare. Glöm inte ge mig det första exemplaret med din autograf!:)

2012-03-30 @ 21:46:37
Postat av: marcus

otroligt bra Cassie! Du är bäst! :D <3

2012-03-30 @ 21:52:35
URL: http://marcuswoxter.blogg.se/
Postat av: Tajana

Önskade att du kunde göra en bok, och sen fortsättning! hade varit grymt coolt älskar denna novellen! du är grym!

2012-03-30 @ 21:54:32
Postat av: isabelle

omb herregud va bra. Asså detta var nog det bästa kapitlet seriöst, skitbra! Jag vet nt vad jag gjorde innan biebertime fanns hehe. :D

2012-03-30 @ 21:59:17
Postat av: sharon

OMG!! så jääävla bra!! :D <3

2012-03-30 @ 21:59:57
Postat av: Johanna

JA, det börjar se ljusare ut igen! :) Ett grymt bra kapitel som vanligt, riktigt bra, är väldigt fascinerad över din talang inom skrivning och respekterar den! Verkligen, kanon bra gjort!

2012-03-30 @ 22:14:28
URL: http://biebsloverss.blogg.se/
Postat av: Frida

aaah... majgaaad...... VILL HA MER.

2012-03-30 @ 22:20:33
URL: http://itsfrida.devote.se
Postat av: Anonym

Jag vet inte vad jag ska säga. Herre min skapare. Du förstår nog inte riktigt hur bra du är. Att du, genom en novellblogg om Justin Bieber, kan få oss läsare att känna såhär. Jag skojar inte när jag säger att jag går in här 10 gånger om dagen för att se om du har skrivit ett nytt kapitel lol. Fast jag vet att du inte har gjort det och att det inte är möjligt ;) Det är precis såhär Justin hade reagerat. Och gjort. Varje gång det kommer ut ett nytt kapitel så tänker jag "gud vad bra, detta är nog mitt favoritkapitel" och sen kommer nästa, och då känner jag samma. Det blir bara bättre och bättre och jag har fan ingen aning om hur du gör. Du är så jävla bra Cassie. Tack för all den tid du lägger ner på BT giiiirl, för ett nytt BT kapitel gör min dag, no joke ♥

2012-03-30 @ 22:32:42
Postat av: Julia

herregud! dom här kapitlena är totalt hemska! dom är hemska att läsa. i en veckas tid har drömt mardrömmar och haft dagmardrömmar om det här. men det här var nog värst! jag skulle nog aldrig klara av att låta joselyn gå in i sitt egna lilla skal. därför är jag så glad att justin gör sådana saker som han gör. även om det är en novell så skulle han nog gjort så, skada henne för att skydda henne!

helt underbart (hemskt)kapitel!<3

2012-03-30 @ 22:40:25
Postat av: Nelly

Så. Himla. Bra.

2012-03-30 @ 22:41:05
Postat av: alexandra

gotta love you

2012-03-30 @ 22:41:25
URL: http://closetoyou.webblogg.se/
Postat av: Rozanna

Det här var den absolut bästa berättelsen jag någonsin läst!!!! Och jag har läst många böcker!! Snälla fortsätt att skriva så här!! Tyvärr så kunde jag inte läsa från kapitel 1, men av det jag läst så är det bland det bästa, och det är inte många som får den platsen!!!

2012-03-30 @ 22:41:27
URL: http://purehorses.blogg.se/
Postat av: Sofie

SÅ SJUKLIGT JÄVLA BRA!! Det berör verkligen! Satt och bölade genom hela kapitlet i stort sett. SLUTA ALDRIG SKRIVA!

2012-03-30 @ 22:41:58
URL: http://sofieelenor.blogg.se/
Postat av: johanna

så jävla bra! älskar ditt sätt att skriva , det gör allting så mycket bättre. författare nästa?

awesome helt enkelt, keep it going girl

2012-03-30 @ 22:42:48
Postat av: Emma

BÄSTA EVER.

2012-03-30 @ 22:43:01
Postat av: Sanna ♥

Du är så sjuuuukt grym!! Jag vet inte hur jag ska kunna förklara hur jag känner, den personen ovanför tog orden ut munnen på mig (som man brukar säga ;)) Jag älskar Biebertime! ♥

2012-03-30 @ 22:48:53
Postat av: Emelie

Åååå herregud Cassie! Detta var nog ditt bästa kapitel!! Håller verkligen med kommentaren ovan om att man inte levde innan BT kom ut för exakt så känner jag! Sen att man verkligen känner igen sig i Joss hela tiden...! Så himla bra!!!! Du är så otroligt begåvad cassie så det är inte sant! <3 PUSS

2012-03-30 @ 22:53:58
Postat av: Daniella

Älskar!!!!!!! :D:D:D

2012-03-30 @ 23:02:19
Postat av: filippa

det är så bra, jag förstår inte hur du lyckas, jag läste ifatt 72 kapitel på 2 dagar och jag är så fruktansvärt glad att jag gjorde det, den är så bra, nu vill jag bara läsa mer, mer och ännu mer !

2012-03-30 @ 23:03:54
URL: http://imfilippa.devote.se
Postat av: Jossaaan

Skitbra! :)

2012-03-30 @ 23:09:27
URL: http://jossetheshit.blogg.se/
Postat av: Ida

Så jävla fucking bra på ren svengelska. Jag hoppas att du fattar hur bra du är? På riktigt, du kan verkligen det här. Lova mig att aldrig sluta skriva, lova det! ❤

2012-03-30 @ 23:13:44
Postat av: Klara

Vad fan är det med dig. Du är så grym.... Älskar detta, så jäkla spännande och fan vad jag länkar tills nästa.;)

Tack för att du får mig att dö varje gång jag får upp. Nytt kapitel uppe på BT'!

2012-03-30 @ 23:20:20
Postat av: elin

så grymt svina skitbra!!!!!!!

2012-03-30 @ 23:24:14
URL: http://belieb1d.devote.se
Postat av: Anonym

Assåååå åååå, jag orkar inte, så jäkla grymt!

2012-03-30 @ 23:35:14
Postat av: Ebba

Så himla bra! I love it<333

2012-03-30 @ 23:53:16
Postat av: matilda

i denna lilla vita rutan är det tänkt att jag sk skriva vad jag tycker, skildra mina tankr om kapitlet, om det du skrivit. Går det ens? men jag mmåste ju göra ett försök såklart. Jag ska ge dig lite sann fakta, jag läste kapitlet 3 ggr i rad, jag blev så berörd så jag... jag vet inte vad, dett är det bästa jag läast någonsin. Du skriver bättre än allt jag läst, fortsätter du med bloggen så komer jag ju aldrig mer att behöva köpa en bok. seriöst. du är magisk, du skriver magiskt. Jag förstår inte hur du gör det men du skapar känslor, du skpar förståelse. tack.

tack.

2012-03-31 @ 00:31:54
URL: http://thepoint.devote.se
Postat av: matilda

åh vad jag skulle vilja snacka med dig irl nu, få dig att förstå hu obeskrivligt bra detta är

2012-03-31 @ 00:48:36
URL: http://thepoint.devote.se
Postat av: mayima

Omgg typ gräätt när jag läste de härrr meerr+ du borde skriva nån bok eller nåt!

2012-03-31 @ 01:45:53
Postat av: Anonym

BRA!!! MER!!:D

2012-03-31 @ 09:15:20
Postat av: Emelie :)

Så otroligt bra. Finner inga ord.

2012-03-31 @ 09:15:28
Postat av: Anonym

ASSÅ JAG DÖR!!! SÅ HIMLA. JÄVLA. BÄÄÄST!!! FINNER INGA ORD!!!!!!!!!!!

2012-03-31 @ 10:20:41
Postat av: Daniella

Så bra så att man bara vill...Jag vet inte vad. Finns inga ord som beskriver vilken kärlek jag har till denna novellen! Jag vill ha mera!! :'D nuuu! :D <3

2012-03-31 @ 10:48:33
Postat av: Anonym

man blir så himla fast i din novell. gråter varje gång känns det som

2012-03-31 @ 10:51:31
Postat av: Cassy (:

Så sjuuuuuukt grym! Mera :D

2012-03-31 @ 11:59:48
Postat av: felicia

när man läser det här så känns det precis som att kolla på en film. asså, jag döööör! så fint du skriver och det här kapitlet fick mig verkligen att gråta <3

2012-03-31 @ 12:01:37
URL: http://fffeliciarosenborg.blogg.se/
Postat av: Anonym

tååårar! asså shit de finns inte ord jag ba gråter, meer!!! :o

2012-03-31 @ 13:49:30
Postat av: elin

så bra!

2012-03-31 @ 14:44:54
URL: http://elinohrn.devote.se
Postat av: Nicole [ Foto & Vardag ]

Så fantastiskt bra! Meeera!! :D

2012-03-31 @ 15:47:41
URL: http://twinstars.blogg.se/
Postat av: Jessica

Musiken passar grymt bra till kapitlet! :)

2012-03-31 @ 16:17:21
Postat av: ebba

jag gråter floder!! så himla bra!

2012-03-31 @ 16:43:36
Postat av: matildalindgren

Första gången någonsin som jag både läser och kommeterar ett inlägg två gånger, jag gråter för att det berör ! Jag har aldrig i mitt liv läst nånting som inte handlat om mig men ändå berört så himla mycket!

Du är verkligen bäst på att skriva, jag lovar!

2012-03-31 @ 18:03:50
URL: http://matildalindgren.blogg.se/
Postat av: selma

GRYM!

2012-03-31 @ 19:22:17
URL: http://selmastyyle.devote.se
Postat av: Tiana

Du är så fruktansvärt duktig på att skriva! Jag fattar inte vart du får alla idéer ifrån? Sjukt imponerad är jag! (och det är inte första gången det heller;) Härligt att Joss inte stötte bort Justin helt, var lite orolig där ett tag mår jag säga..;P

Längtar till nästa kapitel!:D

2012-03-31 @ 19:44:26
URL: http://pageinterrupted.blogspot.com
Postat av: emma

Guuuud! Du är sååå himla duktig!!! Det är beroendeframkallande! Jag går in minst tio gånger per dag och kollar om du har skrivit mer!

2012-03-31 @ 20:28:52
Postat av: sharon

skiiiit bra!!!! fick läsa om den typ tio gånger då min store bror kom och tog min iPad hela tiden.... slutade med att jag fick läsa en bit på datorn oci iPhonen XD <3

2012-03-31 @ 20:48:42
Postat av: ellen (foto&vardag)

älskar eran blogg! :D

2012-03-31 @ 21:42:59
URL: http://lnsfoton.blogg.se/
Postat av: Mickan - / My Life In My Words

Sitter här med tårar i ögonen, och inte slutar dom rinna även fast jag läste klart för 15 minuter sen. =/

Jag beundrar dig, att du kan skriva om en sådan stark sak och det låter verkligt, det är som att du beskriver mig, och hur jag var efter det jag var med om. Det känns overkligt, just för att det är som en beskrivning av mig.Och jag är förbannat jäkla glad över att Justin var där, och att han inte gav sig, jag önskar att jag hade någon som gjorde så med mig. Jag har sagt det förr och kommer att fortsätta att säga det, jag vill ha denna Justin, fanns han på riktigt, då menar jag BT-Justin, då hade jag mer än gärna velat ha honom.Den där meningen "Justin hade fått mig att se klart igen" när jag läste den meningen forsade det ur ögonen, men samtidigt letade sig ett leende fram på min läppar.Du är underbar Cassie! Totally fuckin amazing! <3

2012-04-01 @ 02:25:13
URL: http://miickzz.blogg.se/
Postat av: Jamie

du har verkligen fått med känslan i ditt skrivande. väldigt bra!!!!

2012-04-01 @ 21:02:18
Postat av: Mahtab

LOVE IT!

2012-04-01 @ 21:29:04
URL: http://matiib.blogg.se/
Postat av: Ebba

HERREGUD VAD BRA!!!!!

2012-04-02 @ 11:50:44
URL: http://ebbamarias.devote.se
Postat av: Tanja

Hejsan ! du har verkligen en jättefin blogg ! Jag försöker skapa en liten karriär som Sveriges yngsta och populäraste bloggerska. Jag behöver din hjälp, jag behöver att du besöker min blogg och kommenterar.Jag skulle bli jätteglad om du tipsade om mig också. Hjälp till och uppfylla min dröm. Massa pussar och kramar / Tanja<3

2012-04-03 @ 00:39:42
URL: http://makeyourselfmine.blogg.se/
Postat av: Amanda

Asså du skriver så bra så att jag sitter här och gråter! Fan, jag vill oxå skriva som du. Jag älskar din blogg!!! Fan, bästa kapitlet någonsin. Helt underbart. Jävlar va bra!!

2012-04-03 @ 20:38:07
URL: http://amandalofztrom.blogg.se/
Postat av: iCare ♥

UNDERBART KAPITEL! TACK TACK TACK!

2012-04-04 @ 21:05:09
URL: http://icareyoucare.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag har aldrig i hela mitt liv gråtit för en bok, novell, text eller något sånt. Men både detta och förra kapitlet grät jag som jag aldrig gråtit förr. Så himla bra skrivit. Åhh får knappt tillbaka mej själv, sluta gråt nu! haha, så jäkla hemskt.

2013-10-10 @ 16:24:35

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: